G 63 AMG. Mașina perfectă pentru Rambo

Sylvester Stallone conduce un Mercedes G 63 AMG
,
1.74K 0

Oare mașina este cea care atrage atenția sau Sylvester Stallone? Starul de la Hollywood a fost surprins recent la volanul Mercedes-ului său G 63 AMG.

Ne-am obișnuit deja cu ideea că G-Class este mașina preferată a vedetelor. Design-ul său pătrățos, prezența sa în timp ce aleargă pe dealurile Hollywood-ului, interiorul luxos, toate acestea se potrivesc perfect cu statutul vedetelor care câștigă milioane de dolari pentru un rol. Dar nu am văzut niciodată ceva atât de potrivit! De această dată, durul de la Hollywood, Sylvester Stallone, este cel care ține frâiele bestiei Mercedes G 63 AMG. Fostul Rambo nu ar fi putut face o alegere mai bună. Sinceri să fim, nici nu ni-l putem imagina la volanul vreunei mașini eco, de genul Toyotei Prius.

Rambo G 63 AMG

Un motor V8 de 5,5 litri, o putere totală de 536 CP și un cuplu de 760 Nm, sunt cifrele cu care se dă mare actorul de legendă… Nu degeaba i se spune Rambo…

Actorul în vârstă de 68 de ani este, se pare, înnebunit după AMG-uri. Deși a trecut de ceva vreme de prima tinerețe, cel care a jucat rolul principal în “Rambo” conduce ocazional și un SL 65 AMG Black Series. Supermașina sa vine cu un motor V12 biturbo și dezvoltă 670 CP și un cuplu de 1000 Nm. Aleargă de la 0 la 100 km/h în doar 3,8 secunde și parcurge un sfert de milă în doar 11,9 secunde. Nu degeaba i se spune mașină sport…

Rambo SL65 AMG

A-propos, Rambo 5 va ajunge anul viitor în cinematografe. Acesta va fi ultimul dintre filmele de aventură care îl au în prim plan pe veteranul de război care a luptat în Vietnam și va fi numit “Rambo 5: Last Blood”. Dacă vă aduceți aminte (sau poate unii dintre dumneavoastră nici nu erau născuți la acea vreme), în 1982, primul film din legendara serie s-a numit “First Blood”.

Comentati?

Your email address will not be published.