Doar un smart poate lua locul unui smart

,
2.04K 0

Un smart fortwo iese dintr-un loc de parcare. Dar cine va putea să se intre în locul lui? Țineți minte că smart fortwo măsoară doar 2,69 m.

Cea mai mică mașină de la Volkswagen, Up!, este prima care încearcă să se compreseze în locul de parcare. Dar ups! Up! lovește Mercedes-ul din spate și îi declanșează alarma. Să sperăm că toți locuitorii străzii au văzut că Das Auto a produs pagube.

Un Renault Twingo face și el o încercare de a se comprima. Oh, doar dacă uriașul C-Class ar fi parcat puțin mai… pe partea cealaltă a străzii!

smart parking 3

Un șofer de Fiat 500 observă locul liber de parcare, dar merge mai departe. În niciun caz mașinuța italiană, chiar dacă prezintă dimensiuni „microscopice”, nu are loc în acel spațiu.

Dar oare un Mini Cooper are loc? Nu. E prea strâmt. Poate doar dacă retezăm partea din față…. Să vină următorul!

smart parking 4

Un Peugeot?… Cu siguranță, data viitoare, când una dintre mașinile din spate sau din față va pleca, va fi mai bine. Acum poate să încapă doar dacă jumătate de mașină urcă pe trotuar.

Ultima mașină care trece pe lângă locul de parcare este o limuzină enormă. Ultima înainte de apariția smart-ului, care intră la fix în spațiul liber. Clar acel loc de parcare era lăsat special pentru el!

Cu o lungime de 2,69 metri, o lățime de 1,66 metri și un unghi de întoarcere de numai 6,95 metri, noul smart – ca și vechiul model – este cu adevărat, o bucurie urbană, în orașele noastre aflate în continuă expansiune. Încape cam oriunde.

Noul vehicul minuscule de la Mercedes, care și-a pus în cap să cucerească lumea, vine cu un comportament superior la rulare și conectivitate ultra-modernă. Dacă vreți să aflați cum se conduce noul smart, click aici pentru primul test drive!

 

Comentati?

Your email address will not be published.