Oficial: smart fortwo cabrio

smart fortwo cabrio
,
2.47K 0

Noul smart fortwo cabrio va avea premiera mondială la Salonul Auto de la Frankfurt. Lista de comenzi se va deschide la mijlocul lunii noiembrie, iar primele livrări se vor realiza în februarie 2016.

Noul smart fortwo cabrio urmează filosofia predecesorului cu același sistem pentru acoperișul din textil, console super scurte și celula de siguranță tridion.

Dar montantul spate este mai îngust decât la versiunea coupe, iar designul celulei de siguranță tridion este mai progresiv, asigurându-i smart-ului fortwo cabrio un look și mai sportiv.

smart fortwo cabrio 2015

Acoperișul textil poate fi deschis complet automat în 12 secunde, chiar și la viteza maximă de rulare. Acoperișul textil poate fi deschis și din exterior prin intermediul cheii cu telecomandă ce integrează trei butoane.

Acoperișul textil are o grosime totală de 20 mm și o suprafață de 1,8 mp, fiind cu 4% mai mare ca la modelul anterior. Clienții pot alege dintre trei culori diferite pentru pânza acoperișului: denim albastru cu aspect de blugi, roșu sau negru. Barele demontabile ale acoperișului pot fi depozitate într-un compartiment în hayon și sunt vopsite în culoarea celulei tridion. Luneta este încălzită și realizată din sticlă.

smart fortwo cabrio 2015

Smart fortwo cabrio garantează o experiență echivalentă cu cea oferită de un cabrio veritabil odată ce se îndepărtează barele laterale ale acoperișului. Rigiditatea la torsiune a fost îmbunătățită cu 15% în comparație cu cea a predecesorului său. Versiunea cabrio a fost ranforsată adițional în unele zone în comparație cu versiunea coupe. Modificările includ o un braţ în formă de cruce și doi pereți de torsiune sub vehicul în față și în spate, dar și o ranforsare suplimentară a montantului faţă, plus bara transversală între montanţii spate care arată mai elegant ca înainte.

Pentru început, smart fortwo cabrio va fi disponibil cu două motoare, ambele cu trei cilindri: unul de 1 litru aspirat cu 71 CP și unul turbo de 0,9 litri cu 90 CP, oferite în combinație cu transmisia manuală cu cinci trepte sau cu noua transmisie twinamic cu dublu ambreiaj.

Trei linii de echipare vor fi disponibile, ca și la versiunea coupe: passion, prime și proxy. Un deflector de vânt se află pe lista de opțiuni.

Puteți urmări noul smart fortwo cabrio în primele imagini.

Comentati?

Your email address will not be published.