smart ne face așteptarea mai ușoară cu semafoare dansatoare

,
1.51K 0

Sunt țări ca Germania și Austria unde pietonii nu ar traversa strada pe culoarea roșie a semaforului. Nici dacă nu se vede nicio mașină pe o rază de 10 kilometri. Apoi sunt țări ca Spania și Italia, acolo unde culorile nu înseamnă mare lucru. Nu că ar fi daltoniști. Dar pur și simplu, nu au răbdare să aștepte.

Dar dacă așteptarea ar deveni dintr-odată interesantă? Ar fi vreo diferență? Ei bine, smart vine cu un mod inteligent de a-i convinge pe pietoni să aștepte culoarea verde a semaforului înainte de a pune piciorul pe trecere: semafoare dansatoare!

Dancing traffic lights 2

Semafoarele și trecerile de pietoni au devenit cele mai periculoase zone pentru pietoni. Toți suntem prea ocupați ca să mai așteptăm. Dar odată testat în Lisabona, noul sistem a funcționat conform planurilor. Pietonii s-au oprit și s-au holbat la micuțul om roșu dansînd în cutia de metal, de partea cealaltă a străzii, la capătul celalalt al trecerii de pietoni.

Mișcările de dans ale omulețului roșu au fost create chiar de pietonii care au fost filmați într-o cabină montată în centrul orașului. În cabina cu pereți negre, a fost improvizat un mic ring de dans în fața unei camere de luat vederi, pentru a capta mișcările dansatorilor, care au transpuse în mișcările micului om roșu în timp real.

https://www.youtube.com/watch?v=SB_0vRnkeOk

Dacă vă simțiți pregătiți să vă faceți apariția în semafor, trebuie să exersați dansînd pe piesa „Born to Dance” – Goldfellas.

Comentati?

Your email address will not be published.