O mașină specială pentru Floyd Mayweather: un Mercedes din 1996

,
2.44K 0

Trebuie să fie al naibii de greu pentru el, să se trezească în fiecare zi din viața lui cu aceeași problemă, iar și iar. Flota sa de super mașini se tot înnoiește și el are mereu aceeași dilemă: ce mașină să conduc astăzi? Ei bine? Astăzi ne ia la plimbare cu Mercedes-ul său 600 din 1996.

Mașinile vin și pleacă din garajul lui Floyd Mayweather, cât ai clipi. Dar există una care a petrecut deja aproape două decenii acolo. Este vorba despre Mercedes-ul său S 600 din 1996.

Și este o zi specială pe care campionul mondial la cinci categorii o petrece alături de noi. Limuzina sa albă cu motor V12 tocmai a atins pragul de 30 000 de mile (48 280 km). Mayweather a cumpărat mașina în 1996.

Mayweather 600

“De asta este un automobil atât de special pentru mine”, spune el. Și dacă aveți o mașină clasică și aveți un casetofon clasic, atunci trebuie să aveți și casete”, spune omul care a ieșit campion mondial de zece ori, în timp ce introduce o casetă în casetofon.

În clipul scurt, Floyd Mayweather conduce și vorbește despre insomniile sale și despre regretul pe care îl are pentru că își refuză uneori fanii. “Dar vreau să-i acord fiicei mele atenția mea totală.” Și a uitat să menționeze cele două mașini pe care i le-a făcut cadou în ziua în care a împlinit 14 ani: un Mercedes G550 de 135 000 de dolari și un Mercedes S550 de 139 000 de dolari. Dar mai întâi trebuie să împlinească 16 ani ca să urce la volan, așa că până atunci, micuța prințesă are șofer.

Poate că sună ciudat faptul că cea mai specială mașină din flota sa incredibilă este tocmai un Mercedes-Benz vechi de aproape două decenii. Și nu este singurul Mercedes pe care îl are. Mayweather mai deține două Maybach-uri, un G-Class, o limuzină S și un SLS AMG, toate purtînd un logo personalizat pe partea din spate.

 

Neînvins ca boxer profesionist, Mayweather are o colecție auto de 7 milioane de dolari. Trei Bugatti Veyron de câte două milioane de dolari, vreo două Ferrari, un Lamborghini Aventador de 400 000 de dolari, un Porsche 911 de 180 000 de dolari – nu e cam ieftin? – și atâtea altele ale căror nume și prețuri le-a și uitat.

Mayweather car collection

Să sperăm însă, că își va aduce aminte cum să boxeze cu Manny Pacquiao pe 2 mai în Las Vegas, un meci, în sfârșit, programat după ani și ani de negocieri.

Pentru o tură la supermarket, Floyd Mayweather îi cere șoferului său personal să scoată un Ferrari Enzo din garaj. Dar pentru serile speciale, Mayweather iși ia Mercedes-ul, personal.

 

Sursă foto: Celebrity Car Blog.

Comentati?

Your email address will not be published.