Fotografii spion: smart ForTwo Cabrio își arată plafonul textil

smart ForTwo
,
1.56K 0

Fotografii noștri spion au surprins din nou viitorul smart ForTwo Cabrio. Versiunea decapotabilă a celei de-a treia generații smart va fi lansată în acest an.

Noul smart ForTwo Cabrio va aduce câteva diferențe subtile, dar demne de menționat, față de predecesorul său. Se pare că noul model nu va păstra montantul spate fix, celula de siguranță tridion fiind suficient de rezistentă pentru ca acesta să devină redundant. În consecință, plafonul electric din material textil se va plia complet în compartimentul pentru bagaje.

Deși detaliile tehnice sunt neclare pentru moment, este prudent să presupunem că gama de motorizări va prezenta seria deja familiară de motoare cu trei cilindri, în versiunea aspirată natural (1.0 litri, 71 CP) sau în cea turbo (0.9 litri, 90 CP).

Smart-ForTwo-Cabrio-004

Premiera noului smart ForTwo Cabrio ar trebui să aibă loc în această toamnă, cel mai probabil la Salonul Auto de la Frankfurt. Comercializarea viitorului Cabrio a fost confirmată deja pentru decembrie 2015.

Smart mai ascunde, însă, câțiva ași în mânecă, așa că cea de-a treia generație ForTwo Cabrio nu este singura surpriză programată în lunile următoare. În 2016, cea mai recentă serie smart va avea parte și de introducerea noilor versiuni electrice ForTwo și ForFour, care vor funcționa cu aceleași baterii de ultimă generație ca viitoarele modele hibrid Mercedes-Benz C-Class, E-Class și S-Class.

Sursă foto: AUTOMEDIA

Comentati?

Your email address will not be published.