Interiorul noului Mercedes E-Class Coupe 2017 complet dezvăluit

,
2.67K 0

Mercedes E-Class Coupe 2017 a fost expus în totalitate. Fotografiile exclusive realizate de colegii noștri de la Carscoops.com arată bordul Clasei E cu 2 uși fără niciun fel de camuflaj.

Prototipul arată asemănările clare cu S-Class Coupe în ceea ce privește design-ul. Aceleași prize de aer rotunde pot fi observate împodobind centrul bordului care beneficiază de configurația cu ecrane duale lansată odată cu limuzina E-Class, aflată și aici în prim plan.

La capitolul motorizare, în prim plan se va regăsi motorul L4 turbo de 2.0 litri pe benzină, disponibil în două versiuni, cu 184 și 211 CP. Noua unitate turbo de 3 litri cu șase cilindri în linie (cod M256), care ar trebui să dezvolte 401 CP, în timp ce în partea superioară a gamei, AMG 63 va oferi aproximativ 612 CP grație motoruui AMG V8 biturobo de 4.0 litri de la GT.

Și o versiune Plug-In Hybrid este programată să intre în producție, puterea motorului electric variind între 102 CP și 122 CP, față de puterea actuală între 82 și 116 CP. E-Class Cupe 2017 va primi și o transmisie automată cu nouă trepte.

Noua platformă modulară de la Mercedes, MRA, pe care sunt deja construite C-Class și S-Class, va sta și la baza noului E-Class Coupe. Noul GT cu patru locuri va folosi în mare parte materiale ușoare cum ar fi aluminiul pentru a deveni mai ușor, mai rigid și mai eficient.

Noul model își va face debutul la începutul anului viitor, iar primele comenzi vor fi onorate în primăvara viitoare.

Mercedes E-Class Coupe 2017

Foto: Carscoops.com

Comentati?

Your email address will not be published.