Audi Q7 la Salonul Auto de la Detroit cu câteva luni înainte de ML facelift

Audi Q7
,
1.66K 0

Cum complet noul Audi Q7  se apropie de debut, care va avea loc cel mai probabil la Salonul Auto de la Detroit în ianuarie 2015, vă prezentăm acum, în premieră mondială, primele poze cu mașinma nemascată. Debutul în Europa este planificat pentru iunie 2015.

Acestea sunt primele fotografii cu noul Audi Q7 complet nemascat. Singurele părți camuflate sunt zona superioară a grilei împreună cu farurile și stopurile. Dar una peste alta, putem avea o viziune foarte clară a limbajului de design al noului SUV de lux Audi. Este evident că o parte din masivitatea actualului Q7 a fost încorporată și în viitoarea versiune a limbajului de design al lui Audi. Atracția principală a acestuia va fi noua grilă hexagonală a radiatorului, conectată cu farurile, pentru a crea o imagine frontală mai impozantă.

Q7 rămâne în continuare un vehicul masiv, impozant atât pe drum, cât și în afara lui. În orice caz, noua platformă MLB-Evo dezvoltată de Audi pentru toate modelele Grupului VW cu motoarele amplasate longitudinal va reduce dramatic masa cu 300 kg.

Motorizările disponibile provin de la A7 și A8, inclusiv trei dieseluri 3.0 TDI cu putere variind de la 218 la 320 CP. O versiune sportivă de top este de asemenea, în plan, propulsată fie de un  V8 biturbo de 4 litri, fie de un motor  TDI triturbo de la conceptul RS5, care ar deveni un rival pentru BMW X5 M50d. În orice caz, această motorizare nu va fi disponibilă în momentul lansării și nici Q7 e-tron Plug-In hibrid, care este planificat în viitor.

Pe lângă Q7, Audi va introduce și un SUV-coupe numit Q8 în anii următori, care va concura cu BMW X6 și cu Mercedes GLE Coupe, ce se va lansa anul viitor.

Comentati?

Your email address will not be published.