Obraznic sau cuminte? Reduceri la Mercedes!

Reduceri la Mercedes
,
1.46K 0

În viteză prin zăpadă într-un Mercedes-Benz? Nu sună chiar mai bine ca “Jingle Bells”? Cu o lună înainte de Crăciun, Mercedes-Benz face discount-uri uriașe, de până la 15%. Americanii își promovează campania de reduceri cu ajutorul unor reclame amuzante.

Moș Crăciun are nevoie să fie atent și la șoferii obraznici, nu numai la mașinile obraznice. Mercedes-Benz începe reducerile de iarnă din acest an, pentru toți cei care au așteptat momentul potrivit pentru a cumpăra sau pentru a achiziționa în leasing o mașină nou-nouță, fabricată în 2014 sau 2015.

Cu reduceri de până la 15%, un model Clasa B Electric Drive poate fi achiziționat cu un avans de 4000 de dolari și cu o rată lunară de 299 de dolari pe o perioadă de 36 de luni.

Mercedes-Benz din New Haven, Connecticut, are oferte și pentru mașinile la mâna a doua. De-a lungul perioadei de reduceri de iarnă, toți cei aceia care au visat mereu la un Meercedes, pot ochi un model din 2011, 2012 sau 2013, cum ar fi Clasa C, Clasa E, Clasa S, GLK, M sau GL, cu dobânzi de 1,99% pe o perioadă de 48 de luni. Avansul poate varia între 450 și 1000 de dolari, așadar clienții nu au nevoie să facă economii prea mari.

Deci… cum ați fost? Obraznici sau cuminți?

Și acesta nu este singurul mod prin care Mercedes își pregătește șoferii pentru iarnă. De partea cealaltă a Atlanticului, în țări europene cum ar fi Germania, Austria și Suedia, Mercedes oferă training pentru condiții de iarnă pentru amatorii care vor să învețe să-și controleze mașinile în condiții critice cu mult mai multă încredere, dar și cursuri speciale pentru profesioniști. Training-ul include lecții pentru îmbunătățirea abilităților de condus pe drumuri acoperite de zăpadă sau chiață și pe lacuri ca sticla. Șoferii se pot înscrie pentru anumite sesiuni, în funcție de experiența anterioară. Așa că de acum, șoferii vor merge… râzînd tot drumul… într-un Mercedes tras de… mulți cai putere.

Câțiva specialiști de la Mercedes-Benz Driving Academy au arătat deja cum se conduce pe zăpadă. Urmăriți un video uimitor cu AMG-uri în regatul zăpezii!

Comentati?

Your email address will not be published.