AloTractari.ro – Transport optim si la un pret accesibil, pe tot teritoriul Romaniei

,
1.42K 0

Tractarile fac parte din categoria celor mai solicitate servicii auto pe care cei mai multi soferi le acceseaza frecvent. AloTractari.ro este o companie a carei activitate se desfasoara la nivel national, asigurand astfel de servicii promt, sigur si accesibil in ceea ce priveste pretul, oriunde pe teritoriul Romaniei.

Profesionistii de la AloTractari actioneaza in cel mai scurt timp de la solicitarea clientului, si in urmatoarele situatii:

  • autovehiculul nu mai poate fi deplasat de pe carosabil din cauza unor defectiuni majore, precum cele ale injectoarelor sau curelei de distributie care s-a rupt;
  • masina a fost implicata intr-un accident si este grav avariata, astfel incat nu poate sa mai ruleze pe carosabil;
  • autovehiculul nu mai are legal dreptul de a circula, insa este necesar sa fie transportat la un centru de depanare.

Toate acestea sunt conditii care impun interventia unor specialisti in tractari auto, insa li se mai pot adauga multe alte motive care sustin tractarea drept singura solutie viabila.

Tractari auto in Bucuresti si oriunde in Romania la preturi corecte

Preturile pentru astfel de servicii sunt gandite si aplicate, in ideea de a avantaja clientii, indiferent ca este vorba despre tractari auto in Bucuresti sau intr-o alta zona a tarii. Preturile pentru tractari in tara, pot fi caracterizate de reduceri masive – de pana la 80%, conditia fiind ca programarea sa se faca pentru o data ulterioara.

 

Pentru a oferi accesibilitatea preturilor, AloTractari percepe taxe in functie de categoria de greutate in care se incadreaza autovehiculul care urmeaza sa fie tractat. Preturile pentru tractari auto in sector 1 6, Bucuresti, de exemplu, sunt exprimate dupa cum urmeaza:

  • auto cu greutatea intre 800 kg si 1000 kg – 89 RON;
  • auto cu greutatea intre 1001 kg si 1500 kg – 120 RON;
  • auto cu greutatea intre 1501 kg si 3500 kg – de la 150, la 250 RON.

Toate preturile mentionate sunt valabile in cazul programarilor prealabile. La aceste preturi se mai adauga intre 30 si 50 lei/ora, tarif perceput pentru stationare. De asemenea, in cazul unui autovehicul cu probleme la sistemul de directie se va aplica un tarif suplimentar.

Avantaje asigurate de AloTractari

Cele mai importante avantaje pe care compania de tractari le asigura constau in personal bine instruit, rapiditatea cu care se desfasoara interventiile si calitatea superioara a echipamentului cu care se asigura serviciile:

  • specialistii angajati de companie au cunostintele necesare pentru a putea sa intervina in orice situatie. Experienta ii ajuta sa ia cele mai bune decizii, indiferent de tipul sau modelul masinii tractate;
  • avand colaboratori in toata tara, AloTractari poate sa intervina rapid, astfel incat proprietarii autovehiculelor cu probleme sa nu fie pusi in situatia de a astepta timp indelungat.

Echipamentul performant de care dispune compania si cu care asigura serviciile de tractari auto, permit ca autovehiculele sa fie transportate pana la service-ul la care doreste sa ajunga clientul in conditii optime. Remorcarea cu platforma asigura conditiile optime de transport chiar si atunci cand autovehiculul in cauza este atat de mult avariat, incat nu exista nicio alta solutie viabila.

Comentati?

Your email address will not be published.