Aceasta este reclama filmată de Mercedes-Benz în România

,
2.47K 0

Mercedes-Benz a făcut public, de 8 Martie, un film care aduce în prim plan povestea femeii care a schimbat soarta industriei auto. Bertha Benz a călătorit aproximativ 100 de kilometri cu mașina construită de soțul ei inventator. Reclama filmată de Mercedes-Benz a fost realizată nu în Germania, ci în România!

Călătoria pe o distanță de 106 kilometri, care a avut loc pe 5 august 1886 între Mainheim și Pforzheim, a fost reconstituită, de fapt, la Sibiu. Imaginile care apar în filmul cu o durată de patru minute, au fost imortalizate, susține publicația Ora de Sibiu, pe strada Turnul Sibiului, dar și într-un sat din Mărginime.

Vezi reclama pe www.missauto.ro!

În film, pe lângă actorii aleși de echipa de filmare, au fost distribuiți și actori ai Teatrului Radu Stanca, dar și-au făcut apariția și sibieni de rând.  În plus, firma care s-a ocupat de producție este Icon Films, o companie românească.

Nu este prima dată când Mercedes filmează un spot publicitar în România. Generația anterioară a coupe-ului cu patru uși Mercedes-Benz CLA a fost promovată într-un clip realizat la București.

 

Comentati?

Your email address will not be published.