Toma Coconea si Mercedes-Benz Vito, in cucerirea Muntilor Alpi

,
1.44K 0

Mercedes-Benz Vans România anunță un parteneriat pe termen lung cu legendarul parapantist din România, Toma Coconea. Principala misiune este de a-l sprijini pe ultra-maratonist în cursa lui spre primul loc în ediția din acest an a Red Bull X-Alps. .

Toma Coconea este unul dintre puținii sportivi care au participat la toate cele 7 ediții precedente ale celei mai dure competiții de aventură, devenind unul dintre favoriții publicului și o legendă a renumitei competiții.

Pe 2 iulie, Toma Coconea se va afla pentru a opta oară consecutiv la linia de start, țintind primul loc în competiția Red Bull X-Alps. Întinzându-se pe 1.138 km, cursa din acest an este cea mai lungă din istoria competiției și include 32 dintre cei mai buni practicanți de sporturi extreme din 21 de țări diferite concurând cu parapanta sau pe jos, în alergare, traversând Munții Alpi de la est la vest și parcurgând șapte țări diferite înainte de a ajunge la linia de finiș, din Monaco.

Mercedes-Benz Vans_Team Coconea_2„Suntem mândri să îl sprijinim pe Toma Coconea și suntem uimiți de ambiția sa și nivelul său de motivație. Puterea sa de determinare, rapiditatea cu care excelează să parcurgă cele mai dificile trasee și voința lui de a-și depăși constant limitele sunt exemplare și se aliniază organic cu viziunea Mercedes-Benz Vans. Ca și Mercedes-Benz Vito, Toma este Born to Run. Îi ținem pumnii lui Toma în această aventură incredibilă și suntem încântați să îi fim alături pe durata cursei și nu numai,” a declarat Rolf Rosendaal, Managing Director Vans, Mercedes-Benz Romania.

„Sunt încântat de sprijinul Mercedes-Benz Vans România, în ceea ce se anunță a fi cea mai dificilă, dar și cea mai interesantă ediție a Red Bull X-Alps de până acum. Visez la câștigarea acestei competiții încă de la prima ediție și sunt încrezător că, având un asemenea partener alături de mine, voi obține cele mai bune performanțe în cursa din acest an,” a declarat Toma Coconea.

Toma Coconea va conduce un Mercedes-Benz Vito pe parcursul parteneriatului său cu Mercedes-Benz Vans România, acord ce a debutat cu ocazia Red Bull X-Alps și va continua pentru întreg restul anului 2017.

„Born to run”, Vito este un autovehicul comercial ușor foarte adaptabil și versatil, care oferă soluția optimă atât pentru activități profesionale și sport, oferindu-le șoferului și pasagerilor un confort funcţional, siguranță și eficiență la utilizare.

Comentati?

Your email address will not be published.