Lumea toată părea o portocală… Mercedes-AMG GT S portocaliu făcut de GWA

,
1.75K 0

Noi nu ne vom sătura niciodată de mașina asta! Dar dumneavoastră? Înainte să se întâmple așa ceva, vă aducem un Mercedes-AMG GT S modificat nebunește de către compania de tuning GWA.

Experții din Miami au luat un Mercedes-AMG GT S cu o înfățișare perfect normală, dar impresionantă, și l-au îmbrăcat într-un costum de bestie devoratoare de șosele. Pentru moment, este doar o simulare digitală, dar specialiștii în tuning spun că așa va arăta și versiunea reală.

Fotografiile modificate digital cu sportiva premium de la Mercedes-AMG arată un nou splitter frontal, dar și o grilă cromată cu lame verticale personalizate. Nu există încă nicio informație despre jantele cu cinci spițe dispuse în formă de stea, dar par evident mai mari decât cele standard ale GT-ului.

Arcadele evazate ale roților, atât în față, cât și în spate, prinse în șuruburi, amintesc de design-ul tipic al casei japoneze de tuning Liberty Walk. Acum, atât arcadele din față, cât și cele din spate par conectate una de cealaltă prin intermediul pragurilor laterale.

Mașina cu ADN de cursă a primit și un eleron pe care nu se poate să nu-l vezi, care vine acompaniat de un set de elemente verticale. Sub eleronul super îndrăzneț, se află u difuzor cu o agresivitate pe măsură care nu reușește însă să mascheze setul cromat de patru țevi de evacuare.

Comentati?

Your email address will not be published.