Invincibilul SUV Mercedes – ADN-ul succesului

,
1.61K 0

Mercedes-Benz GLE și GLE Coupe au genele succesului ascunse sub capote. Pentru a-i ajuta pe clienți să dezbrace de secrete cele două SUV-uri, Mercedes-Benz tocmai a lansat două spoturi publicitare care promovează giganții.

Se întâmplă lucruri spectaculoase când două lumi diferite se ciocnesc. Acest uluitor spot publicitar de la Mercedes-Benz prezintă lumea specială a GLE-ului Coupe – un vehicul care vine cu același ADN ca și legendarele mașini de curse, dar și ca SUV-urile rezistente și robuste.

În clip, sportivul Mercedes-AMG GT S și “taurul” G 63 AMG par că aleargă unul spre celălalt cu viteză maximă. Dar nu se ciocnesc! Din fumul și praful pe care îl fac, ia naștere GLE Coupe, un SUV Mercedes-Benz cu inimă și suflet de mașină de curse.

https://www.youtube.com/watch?v=yRASkg55uPE

Cel de-al doilea clip promovează versiunea standard Mercedes-Benz GLE, ca fiind unul dintre cele mai inteligente SUV-uri făcute vreodată de brand-ul de la Stuttgart, dar și unul dintre cele mai dure.

Această nouă reclamă de la Mercedes-Benz arată vehiculul testat iar și iar, până ce atinge perfecțiunea în ceea ce privește aerodinamica, siguranța și tehnologia. Lovit, răsturnat, condus, tremurat, scuturat și pocnit din lateral, încercat prin ploaie, frig și noroaie, a fost programat să devină combinația perfectă dintre elementele avansate de siguranță și funcțiile de condus la care te-ai aștepta de la un deschizător de drumuri care pare imposibil de înfrânt vreodată.

https://www.youtube.com/watch?v=1UJeDPsazJw

Comentati?

Your email address will not be published.