De 1 Mai, la camping cu Mercedes-Benz Marco Polo

,
3.49K 1

Dacă nu ați mai găsit cazare de 1 Mai, avem noi o idee. Reporterul Mercedes-Benz Yasmine a fost la cumpărături. Nu ne interesează asta. Dar nu și-a cumpărat nici pantofi în trend, nici genți de firmă. În schimb, a cumpărat mâncare, pentru că merge la camping cu Mercedes-Benz Marco Polo. E spațiu suficient și pentru noi, haideți să mergem cu ea.

Sticlele în bar, mâncarea în frigider, alte ingrediente în alte spații de depozitare. Mașina asta este o bucătărie pe roți. Și avem și o micuță garderobă în spate. Odată umplută și aceea, Yasmine pornește la drum.

Reporterul Mercedes-Benz spune că Marco Polo este la fel de ușor de condus atât în oraș, cât și pe drumuri de țară mult mai late ca străduțele urbane. Și chiar dacă nu este, în niciun caz, un vehicul de categorie ușoară, poate atinge lejer viteze mari.

Marco Polo

“Mașina este echipată cu cel mai recent motor turbo diesel de la Mercedes-Benz, așa că putem ajunge la 200 km/h și, în tot acest timp, beneficiem, evident, de sistemele de siguranță oferite de Mercedes-Benz, așa că nu sutem în pericol”, explică Yasmine.

“Se manevrează și se simte ca un fulg, în ciuda dimensiunilor, așa că mă distrez pe cinste și cred că aproape am ajuns la plajă.” Și într-adevăr, Yasmine parchează mașina lângă plaja Oceanului Atlantic și se instalează acolo unde va petrece următoarele 12 ore ale călătoriei sale.

“Este peisajul perfect, nu-I așa?” întreabă retoric, întinzându-și brațele pentru a se bucura de briză, de aerul sărat și de căldura soarelui. Și pentru că este aproape ora cinei, Yasmine este gata să treacă la gătit.

“Mă voi instala aici. Noroc că Marco Polo este dotat cu o serie de echipamente pentru camping, dar să le luăm pe rând. O să pornesc aragazul, pentru că am o bucătărie complet utilată.”

Nu vă vom spune ce gătește, lăsăm acest detaliu să fie o surpriză pentru dumneavoastră.

Dar vă vom spune că la apus, își încheie cina perfect, ținînd un pahar de vin alb în mână. Se pregătește apoi de culcare. Prin simpla apăsare a unui buton, zona de dormit de deasupra se extinde, așa că nu are nevoie să monteze un cort, deși este obișnuită cu asemenea practice pentru că – spune ea – campingul era una dintre activitățile preferate ale familiei sale.

“În comparație cu vremurile de atunci, aceste facilități sunt excelente! Marco Polo poate găzdui până la patru persoane, două jos și două sus. Eu voi dormi sus, așa că haideți să vedem cum este!”

Da, are dreptate, chiar e spațiu suficient. Dar haideți să-i acordăm câteva ore de liniște și ne vom reîntâlni cu ea dimineața. La puțin timp după răsărit, Yasmine face cafeaua și pregătește micul dejun.

“De la condus la gătit, la dormit, la confortul oferit, la versatilitatea vehiculului, pot să spun că habar nu aveam cât de distractive și relaxant poate fi să faci camping.” Și pornește către o nouă destinație.

One Comment

Comentati?

Your email address will not be published.