Mercedes-Benz Citan se modernizează

Mercedes-Benz Citan
,
1.68K 0

Mercedes-Benz Citan a fost modernizat: motoare mai curate și cu mai mult cuplu și opțiuni noi.

Începînd cu luna iunie, toate vehiculele Mercedes-Benz Citan înregistrate ca vehicule de pasageri respectă normele de poluare Euro 6 și toate Mercedes-urile Citan înregistrate ca vehicule comerciale pot beneficia opțional de Euro 6.

Fără a folosi soluția AdBlue, toate motoarele diesel de 1,5 litri sunt în conformitate cu normele Euro 6. Puterea maximă rămâne neschimbată – 75, 90 și 110 CP – dar valoarea cuplului maxim a crescut până la cifre care variază între 200 și 260 Nm.

Motorul turbo pe benzină de 1,2 litri de la Citan 112 respectă normele Euro 6 și are aceeași putere de 114 CP, în timp ce cuplul maxim ajunge, în momentele de kickdown, de la 175 Nm la 205 Nm. Diferența de cuplu își face simțită prezența în treptele a doua, a treia și a patra pentru cel mult 20 de secunde.

Opțional, Citan 112 este disponibil și cu transmisia cu dublu ambreiaj 6G-DCT.

Lista de dotări opționale include acum un nou sistem multimedia dezvoltat special pentru Citan. Vine în format 1-DIN, este operat prin intermediul unui ecran cu tehnologie touch de 3,5 inch și include navigație GPS, port USB, card de memorie micro SD, o mufă AUX, Bluetooth și radio digital DAB+. Și camera pentru marșarier se află pe această listă de dotări opționale.

Modelele Mercedes-Benz Citan cu ampatament lung crewbus au o nouă denumire – Citan Tourer – pentru a alinia nomenclatura modelului Citan la cea a noului Vito.

Comentati?

Your email address will not be published.