Bate vânt de schimbare – Mercedes promovează mașina electrică pe care o va lansa la Paris

,
1.38K 0

Sunteți pregătiți? A venit momentul să apăsăm un simplu buton și să conturăm imaginea mobilității de mâine. Viitorul începe la Paris. Este tot ceea ce dezvăluie Mercedes-Benz despre mașina electrică pe care o va prezenta în premieră mondială în 48 de ore.

Va fi o limuzină de clasă mare? Va veni sub forma unui SUV? Cel din urmă are șanse mai mar. În orice caz, Mercedes-ul electric, care a fost deja poziționat chiar în mijlocul standului cu înfățișare futuristă de la Paris, va fi o avanpremieră a ceea ce va fi o întreagă gamă de modele electrice. Gama va fi lansată ca un sub-brand care poartă denumirea EQ, înregistrată deja de companie.

Mașina pe care o vom vedea în două zile va avea la bază platforma MEA și va veni cu o autonomie electrică de aproximativ 500 de kilometri. Autonomia va fi asigurată de bateria litiu-ion ultra-performantă, furnizată de către sucursala Daimler Deutsche ACCUMOTIVE. Tehnologia va permite încărcarea rapidă prin intermediul Combined Charging System, de asemenea o premieră mondială.

 

Comentati?

Your email address will not be published.