Noul Bobby-Car de la Mercedes-Benz pentru cei mai curajoși dintre șoferi

,
1.51K 0

Printre bolizii și mașinile electrice de înaltă tehnologie pe care Mercees-Benz le aduce la Paris, se află și noul Bobby-AMG GT, care va fi cu siguranță, una dintre principalele atracții ale standului producătorului auto premium. Este singura mașină decapotabilă cu un singur loc, prezentă la Salonul Auto din capitala Franței.

Bobby-AMG GT este propulsat de două piciorușe umane, vine cu jante cu design asemănător celor originale de la Mercedes-AMG GT și asigură manevrabilitate superioară în sufrageria părinților. Mașinuța de jucărie pentru cei mai mici dintre pasionații de automobile este disponibilă pe argintiu. Versiunea GT S vine cu faruri cu tehnologie LED și cu vopsea AMG Solarbeam.

Bobby-Car Mercedes-AMG GT (5)

Este deja cea de-a cincea generație a mașinii pentru copiii care se vor bucura de un confort sporit atunci când vor lua loc pe perna moale, de culoare roșie. Instrucțiuni de asamblare și abțibilduri însoțesc jucăria. Cei mai curajoși dintre șoferi pot manevra cu ușurință volanul cu partea inferioară aplatizată, amplasat în fața unui panou de bord cu ceasuri cu aspect tubular, exact ca la mașina reală.

O ediție limitată “Tribute to Bambi” cu abțibilduri în culorile purtate de echipa națională de fotbal a Germaniei se va vinde în numai 1.000 de exemplare. Sumele încasate vor fi donate în totalitate copiilor săraci.

Bobby-Car Mercedes-AMG GT (4)

Mașinuțele sunt disponibile în magazinele de jucării și la dealerii autorizați Mercedes-Benz. Există și un site dedicat cumpărăturilor, pentru ca părinții să știe exact pe ce dau banii înainte de a achiziționa jucăria.

Prima mașină Bobby Benz a ajuns în mâinile copiilor din lumea întreagă acum mai bine de 20 de ani, ca un tribut la adresa SLK-ului galben din seria R 170. Dar compania BIG produce astfel de mașinuțe încă din 1972. Până în present, peste 17 milioane de mașinuțe au fost construite, acestea devenind cele mai vândute jucării pe roti din lume.

Comentati?

Your email address will not be published.