Mercedes E-Class Coupe 2017 și silueta sa sexy – noi fotografii spion

,
1.56K 0

Mercedes E-Class Coupe 2017  se apropie de momentul debutului. Vânătorii de prototipuri de la  Auto motor und sport au surprins E-Class-ul cu 2 uși cu mai puțin camuflaj ca niciodată.

Familia E-Class se mărește cu Mercedes E-Class Coupe și Cabrio, așteptate să se alăture gamei revizuite în primăvara lui 2017. Versiunea break T-Modell (S 213) va ajunge în showroom-urile Mercedes în această toamnă, în timp ce rivalul lui Audi Allroad , E-Class All-Terrain, își va face apariția la începutul anului viitor, după premiera sa, care va avea loc în această săptămână, la salonul auto de la Paris.

Între timp, noul E-Class Coupe continuă să renunțe la camuflaj urmând regulile jocului de striptease, înaintea lansării oficiale a oricărui model. În cele mai recente fotografii spion, silueta suplă se vede cu claritate. Ca și în cazul limuzinei, Mercedes E-Class Coupe 2017 vine cu o capotă alungită și cu un parbriz plat, care conduce privirea către compartimentul adâncit al pasagerilor. Este evident că modelul E-Class cu două uși are la bază design-ul noului Coupé S-Class.

2017-mercedes-e-class-coupe-1

Prin urmare, stopurile sunt mai înguste ca înainte, conferindu-i părții posterioare o înfățișare robustă, dar elegantă. Țevile de evacuare sunt integrate în șorțul spate și sunt cromate. Capacul portbagajului, care se deschide scurt, prezintă o mică protuberanță în partea superioară.

Din punct de vedere tehnic, noul Mercedes E-Class Coupe este asemănător cu limuzina, până la platforma modulară MRA. Design-ul interior, cu ale sale display-uri digitale duale de 12,3 inchi, este oarecum inspirit de modelul cu patru uși deja prezentat.

La capitolul motorizare, E-Class Coupe se va concentra pe versiuni de top: un model AMG cu motorul twin-turbo de 4.0 litri de la AMG GT (în versiunea cu 476 și 510 CP) vor fi disponibile încă de la început, la fel ca și modelul Mercedes-AMG 450 cu motor V6 biturbo de 3.0 litri cu 403 CP. Evident, la capătul opus al gamei se vor regăsi motoarele turbo diesel și pe benzină cu patru cilindri.

2017-mercedes-e-class-coupe-2

 

Sursă: Auto-motor-und-sport.de

Comentati?

Your email address will not be published.