Mercedes-ul de safari: în căutarea verii

Un Mercedes merge în safari
,
1.35K 0

Au bătut lumea-n lung și-n lat ca să găsească vara. Johannes Forster și Julian Robinet, doi tineri pasionați de fotografie și filmare, din Koln, Germania, s-au aventurat în sălbăticie într-un Mercedes-Benz 126 500 SE. Haideți să fim alături de ei în Aventura curajoasă în Africa de Sud.

Doi nemți super curajoși au călătorit prin toată lumea ca să facă fotografii. Dar de această dată, au pornit în aventura vieții lor. După ce au văzut împreună cam tot ce se putea vedea, Johannes Forster and Julian Robinet s-au îmbarcat într-un Mercedes retro, închiriat, Mercedes-Benz 126 500 SE, și au pornit spre sud. Sud cât se poate de sud, pentru că au plecat într-un safari în… Africa de Sud. La bordul “moșului” care a fost fabricat cam pe vremea când ei abia intrau la școală, în 1991, au pătruns cu mult curaj în sălbăticie, pentru a vedea ceea ce africanii numesc, “Cei Cinci Uriși”. I se spune așa, pentru că este singurul loc din zona Cape Town, unde se pot vedea elefanți, rinoceri, lei și leoparzi, toți cinci în același loc, în habitatul lor natural intact.

Rhinos

Cei doi tineri nemți și bătrânul lor Mercedes au răspuns chemării sălbăticiei și au decis că Mama Natură este în sine o metropolă. Tocmai perfectă pentru partenerul lor retro de drum. Așa că au condus direct în inima ei, la Rezervația Aquila Private Game, care se află la 200 km distanță de Cape Town, și au început să tragă. Nu cu o armă, ci cu o camera.

Următoarea oprire a fost Parcul Național Karoo. Teritoriul neatins de intervenții umane, unde Mercedes-ul și pasagerii săi au ajuns față-n față cu un elefant.

O rezervație de 7 500 de hectare, unde le-a fost ușor să vâneze cu obiectivul. Imediat după răsărit, multe animale au venit să se adape la gurile de apă, în umbra blândă a munților Drakenstein, nu departe de podgoriile Cape, un punct de atracție pentru iubitorii de vin roșu.

Mercedes-ul de safari

Întâlnire de gradul III în sălbăticie. Un Mercedes și un elefant, față-n față

Dar a existat și un loc unde nu și-au putut lua partenerul de drum de încredere, Mercedes-ul. În Golful Hout, au făcut scufundări în apropierea insulei Duiker. Îmbrăcați din cap până-n picioare în costume de neoprene și complet echipați cu kit-uri de scufundare, au intrat în apele înghețate ale Atlanticului. Un loc în care nici chiar rechinii nu au curajul să intre. Este prea rece chiar și pentru ei. Dar focile i-au considerat parteneri de joacă pe cei doi aventurieri și s-au apropiat de ei cu multă curiozitate. Probabil că și-ar fi dorit să afle mai multe despre “tipul” solid care aștepta la mal: Mercedes-ul de safari.

Mercedes-ul de safari

Foci și oameni, parteneri de joacă într-un safari acvatic

Comentati?

Your email address will not be published.