Off-road extrem! SUV-ul nu este o barcă!

Mercedes-Benz GL 320 CDI 4Matic
,
1.91K 0

Credeți că ați avut o zi proastă? Poate că vă va ridica moralul să vedeți că alții au pățit și mai rău. Ce credeți despre tipul care s-a trezit să-și vadă SUV-ul de lux scufundîndu-se în apă și nisip pe plajă?

Un Mercedes-Benz GL 320 CDI 4Matic distrus a fost tractat din apă de mașini special, la sud de Capul Indian din insula australiană Fraser. Proprietarul mașinii a cerut ajutor după ce și-a văzut SUV-ul uriaș luat de ape.

Sinking SUV 5

Oceanul a spălat mașina bine de tot. Mai bine ca o spălătorie automata… Atât de bine încât, după cum se observă din fotografii, SUV-ul nu mai are nici parbriz, nici geamuri laterale, iar capote este înoită rău. Ce să mai vorbim despre scoicile și algele care au ajuns în mașină?…

Sinking SUV 6

 

Poate că trebuia să fie o plimbare romantică pe plajă, la bordul unui GLK, dar plimbarea s-a transformat, cu siguranță, într-un coșmar pentru proprietarul SUV-ului achiziționat nu cu mult timp în urmă. Mașina a rămas blocată în nisip, apoi a început să se scufunde puțin câte puțin. Când au sosit mașinile speciale să o tracteze, peste jumătate din mașină se afla deja îngropată în nisip, iar plăcuțele de înmatriculare dispăruseră.

Sinking SUV

Specialiștii susțin că vehiculul ar fi avut o șansă dacă ar fi fost echipat cu anvelope pentru off-road. Dar în aceste condiții, nici chiar sitemul de tracțiune integrală 4Matic nu poate salva o mașină de la scufundare. Alegerea anvelopelor nepotrivite este o greșeală foarte comună pentru cei care se aventurează în off-road. În acest caz, vorbim despre o greșeală de 40 000 de dolari. În orice caz, poate proprietarul ar trebui să aleagă o barcă pentru următoarea plimbare!

Comentati?

Your email address will not be published.