Lewis Hamilton își vinde limuzina, un Mercedes-Maybach S600

,
1.14K 0

Mercedes-Maybach S600 nu este, cu siguranță, o mașină pentru piloți. Este super rapidă, super puternică, super luxoasă, dar mai degrabă am vedea un pasionat de viteză într-o mașină sport cu două locuri. Sau chiar cu un singur loc, având în vedere ce conduce acest personaj zi de zi. Lewis Hamilton își vinde limuzina, un Mercedes-Maybach din 2015.

Cvadruplul campion mondial din Formula 1, Lewis Hamilton, și-a scos la vânzare Maybach-ul S600. Vânzarea a fost anunțată pe un site britanic de profil, cu un preț de 104.990 de lire sterline, echivalentul a 118.910 de euro. Mașina vine la pachet cu o gamă impresionantă de dotări: jante din aliaj de 22 de inci, un sistem multimedia controlabil de pe locurile din spate și o cameră cu vedere la 360 de grade.  

Lewis Hamilton Mercedes-Maybach S600 (2)GALERIE FOTO

Campionul din Formula 1 a călătorit doar 44.256 de kilometri la bordul limuzinei sale cu portiere care se închid singure, cu acoperiș panoramic din sticlă cu funcție de reglare a luminozității, cu sistem Night Vision, cu sunet Burmester, pachet Exclusive, pachet Comfort pentru locurile din spate cu funcție de masaj și altele.

“Este o mașină cu adevărat luxoasă”, confirmă directorul editorial de la Auto Trader, Erin Baker. “Limuzina S-Class este una dintre cele mai elengante pe care le construiește Mercedes, iar versiunea Maybach este și mai spectaculoasă, și mai performantă, venind cu un confort la cel mai înalt nivel și cu tehnologie de ultimă oră.”

Lewis Hamilton Mercedes-Maybach S600 (7)

“Ca pilot de Formula 1 și cvadruplu campion mondial, nu este o surpriză pentru nimeni că Lewis Hamilton a vrut tot ce este mai bun. Cu siguranță, Mercedes i-a oferit ceva foarte special pentru a înlocui mașina asta. Probabil chiar hypercar-ul Mercedes-AMG Project One.”

Lewis Hamilton are în garaj un Mercedes SLS AMG, un Ferrari LaFerrari, un McLaren P1, un Koenigsegg și un Pagani Zonda, iar acum are șanse mari să primească și Project One cu peste 1.000 de cai putere. Mercedes-Maybach S600 are “doar” jumătate, mai precis 523, dezvoltați de motorul V12 biturbod e 6.0 litri. Limuzina se află în garanție până în septembrie.

Comentati?

Your email address will not be published.