Cum a transformat pilotul Valtteri Bottas un laborator în circuit de curse

,
1.39K 0

Pilot la Mercedes-AMG începând cu acest sezon, Valtteri Bottas a fost invitatul celor de la laboratorul PETRONAS. Dar ca musafir, s-a comportat cum nu se poate mai rău, pentru că a făcut gălăgie și nu a stat o clipă locului. Centrul de cercetare de la Villastellone a devenit, pentru o zi, circuit de drifturi, odată ce finlandezul a pus mâna pe un Mercedes-AMG C63 Coupe.

Angajații centrului au avut ocazia să fie copiloți amatori pentru noul Iceman din Formula 1, care a tocit anvelopele și a făcut coupe-ul ultra-performant să scârțâie din toate încheieturile. Show-ul său s-a încheiat atunci când i-a învăluit pe toți în fum.

Și totuși gazdelor le-a plăcut! “A fost o experiență extraordinară, adrenalină pură “, și-au descris trăirile cei care au participat la evenimentul desfășurat la centrul de cercetare PETRONAS din Italia. Au fost printre ei norocoși care au stat în dreapta pilotului în vârstă de 27 de ani.

Mercedes-AMG PETRONAS Formula 1 Team ocupă primul loc în clasamentul Constructorilor și tocmai a aterizat în Baku pentru cursa din acest weekend. Pilotul finlandez este pe 3 în clasamentul piloților, în urma neamțului Sebastian Vettel de la Ferrari și a colegului de echipă Lewis Hamilton.

Comentati?

Your email address will not be published.