Exclusiv: Cum arată interiorul noului Mercedes G-Class

,
1.87K 0

Noul G-Class își va face apariția anul acesta. Până la lansarea programată pentru Salonul Auto de la Frankfurt, colegii de la Carscoops și Autoweek au publicat fotografii în exclusivitate cu prototipul noului model și cu interiorul acestuia.

Anul trecut, fotografii spion au surprins deja noua generație G-Class. Că , nu este o surpriză. Forma angulară va supraviețui. Dar la ora actuală, pentru prima oară putem vedea interiorul noii generații.

Noul G-Class va fi o veritabilă revoluție în ceea ce privește dotările interioare și design-ul, în mod special în comparație cu actualul model. Generația viitoare primește un interior foarte modern și luxos care include instrumente de bord digitale și un display central dedicat sistemului multimedia, aparent aceeași configurație cu ecrane duale TFT de 12,3 inchi, care se regăsește și la E-Class. Prototipul fotografiat de Carscoops are ceasuri clasice, dar o imagine Autoweek surprinde și vitezometrul (opțional) complet digital al viitorului G-Class.

g-class

La capitolul design, Mercedes-Benz pare să îi confere noului G-Class imaginea angulară care a făcut celebră prima generație. Deși înfățișarea noii generații G-Class este foarte asemănătoare cu cea a modelului original, lansat în 1979, ne așteptăm la tușe moderne preluate de la conceptul Ener-G-Force.

Noul G-Class va avea o lățime cu zece centimetri mai generoasă, cifrată la 1,97 metri. Noua platformă cu ecartamente față și spate mai late va genera mai mult spațiu la nivelul umerilor, asigurând în același timp o reducere a greutății cu câteva sute de kilograme.

În plus, viitorul G-Class va fi înzestrat în premieră cu o direcție electromecanică și suspensii independente. Mercedes vrea, în sfârșit, să ducă nivelul de confort la cel similar unui GLS contemporan. Noul G-Class va fi disponibil alături de noua familie de motoare cu șase cilindri în linie, puterea maximă urcând la 313 CP pentru modelul diesel.

g-class-1

Foto: Autoweek.nl/Carscoops.com

Comentati?

Your email address will not be published.