Mercedes-AMG GT Roadster ar putea fi un cabriolet extrem de reușit

AMG GT Roadster
,
2.42K 0

Ideea unei versiuni roadster pentru AMG GT a apărut încă de la lansarea coupe-ului în septembrie 2014, dar fără vreo confirmare oficială. Acest lucru nu l-a oprit însă pe Theophilus Chin să transforme modelul AMG GT într-un roadster elegant.

Anul trecut, când Daimler lansa modelul Mercedes-AMG GT, au existat fani care se întrebau deja dacă vor vedea vreodată o versiune roadster pentru AMG GT.

Daimler nu a dat informații oficiale și este de la sine înțeles de ce. Un potențial model Mercedes-AMG GT Roadster ar putea să concureze cu modele precum Mercedes-Benz SL-Class și S-Class cabrio  în ceea ce privește vânzările, lucru care nu ar face pe nimeni fericit.

amg_gt_roadster_render_mercedesblog_02

Cu toate aceastea, randările apărute recent pe internet ne arată că un Mercedes-AMG GT decapotabil ar fi o idee foarte bună, cel puțin în ceea ce privește designul. Este de ajuns să priviți creațiile lui Theophilus Chin și vă veți da seama de ce.

Conform spuselor artistului, obiectivul lui a fost „să-și imagineze un roadster cu plafon rigid retractabil în locul plafonului din material textil prezent pe vechiul model Mercedes-Benz SLS AMG.”

amg_gt_roadster_render_mercedesblog_03

Tot ce știm până acum este că AMG GT va avea o versiune numită Black Series, urmată de un model GT3, conceput doar pentru circuit, care va înlocui actualul SLS AMG GT3 și o versiune de stradă GT3, care s-ar putea dovedi un rival pe măsură pentru Porsche 911 GT3.

Comentati?

Your email address will not be published.