Secundele pe care Mercedes-Benz plătește milioane de dolari la Super Bowl

Mercedes-Benz la Super Bowl
,
1.47K 0

Mercedes-Benz a fost mereu în lumina reflectoarelor la Super Bowl și se întoarce pe scenă în cea mai vizionată competiție sportivă a tuturor timpurilor, după un an de pauză. Dar ce preț au de plătit! NBC primește între 4,4 și 4,5 milioane de dolari pentru doar 30 de secunde de publicitate în timpul finalei Super Bowl.

Prețul stabilit de televiziunea care transmite Super Bowl, NBC, pentru finala de anul acesta, este puțin mai mare decât prețul obținut de FOX în 2014. Reclama Mercedes-Benz prezintă o țestoasă și un iepure și durează 60 de secunde, așa că vor plăti 9 milioane de dolari pentru a o difuza în cel de-al patrulea sfert al meciului. Dar și Mercedes are de câștigat, din moment ce NBC contează pe o audiență record la duelul dintre New England Patriots și Seattle Seahawks. Actualul record a fost înregistrat în 2014, când 111,5 milioane de telespectatori au urmărit marele meci.

Super Bowl reclamă

Seahawks au câștigat anul trecut. Dar cine va triumfa anul acesta?

 

În ciuda prețului mai mare, cu o săptămână înaintea partidei, 100% din spațiul publicitar din timpul meciului a fost vândut.

Dacă încă nu putem vedea reclama Mercedes-Benz care va fi difuzată la Super Bowl duminică, 1 februarie, ne mulțumim deocamdată cu reclamele din anii trecuți. Vă prezentăm așadar două dintre filmulețele prezentate în 2012 și 2013. Din păcate, în 2014, Mercedes a ales să joace rolul de rezervă și să urmărească reclamele celorlați producători auto în – ceea ce americanii numesc – cel mai tare eveniment al tuturor timpurilor. Dar în acest sezon, se preconizează că nemții vor difuza reclama MVP de la Super Bowl.

În 2013, actorul de la Hollywood William Defoe a jucat chiar rolul… Diavolului, oferind un Mercedes-Benz CLA la pachet cu frumoasa blondă Kate Upton, o viață de star ca a lui Usher și puteri supranaturale la schimb cu sufletul clientului. Iar clientul este cât pe ce să semneze pe linia punctată a contractului. Dar vedeți cel îl oprește în ultimul moment!

Acum trei ani, Mercedes-Benz a dat din nou lovitura. În clipul difuzat, tot felul de modele Mercedes, ultra-moderne sau clasice, făcute praf sau fără nici măcar o zgârietură o iau la goană de pe locurile de parcare sau din garaje. Mercedes-ul lui P. Diddy se află printre ele. Vedeți de ce artistul trebuie să plece în pajama să-și ia mașina acasă!

Comentati?

Your email address will not be published.