“Profesorul trăsnit” Eddie Murphy conduce o mașină trăsnet: SLS AMG

,
1.76K 0

Legendarul actor de comedie Eddie Murphy a trecut de prima tinerețe, dar atrage frumusețile de la Hollywood ca un magnet. Oare mașina sa are vreo legătură cu asta?

Fostul “Beverly Hills Cop” se bucură cu siguranță de atenție din partea polițiștilor din Beverly Hills, când îi depășește în mașina sa, un Mercedes SLS AMG. Actorul în vârstă de 54 de ani a achiziționat vehiculul cu portiere gullwing în 2011, iar de atunci, este mașina sa preferată. Ei bine, mașina sa preferată numărul 2, dar alegerea sa are sens.

Eddie Murphy SLS 6Tată a nu mai puțin de șapte copii, Eddie Murphy preferă, de obicei, uriașele SUV-uri americane.Așa că bolidul cu două locuri este doar un capriciu, o achiziție cu care se dă mare când iese la plimbare prin Beverly Hills.

SLS-ul cu portiere gullwing, nu pare deloc confortabil pentru iubita lui cu picioare lungi, Paige Butcher, deși, ca un gentleman veritabil, Eddie Murphy îi deschide portiere. În orice caz, a achiziționat mașina înainte să achiziționeze iubita. Relația celor doi a început în 2012.

Profesorul trăsnit a ales o combinație fierbinte de culori pentru mașina cu două portiere și două locuri: SLS-ul său negru de 200 000 de dolari are un interior îmbrăcat în piele roșie.

SLS-ul lui Eddie Murphy are tracțiune spate, iar motorul este amplasat central. Sistemul de propulsie al vehiculului de lux include un motor V8 de 6,3 litri. Puterea maximă dezvoltată de acest bolid este de 563 CP și are un cuplu de 650 Nm.

Mașina germană a lui Eddie Murphy nu e doar un mijloc de transport de lux, ci și unul dotat cu măsrui de protecție speciale. În caz de accident, încuietorile se deschid automat și separă portierele de mașină. Există și un sistem anti-închidere. Să sperăm că “Polițistul din Beverly HIlls” nu va avea niciodată nevoie să testeze acest sistem.

Eddie Murphy Mercedes SLS AMG

Și nici măcar nu e prea pasionat de viteză, o spune chiar el. Ei bine, ne vine greu să credem așa ceva când vine vorba de actorul care are în propriul garaj câteva dintre cele mai scumpe mașini din lume:

  • un Rolls Royce Phantom Drophead Coupe.
  • un Ferrari 599 GTB Fiorano
  • un Rolls-Royce Phantom
  • un Aston Martin Vanquish

Sursă foto: www.moejackson.com

Comentati?

Your email address will not be published.