Noul Mercedes-Benz C-Class Coupe filmat în mișcare

,
1.9K 0

Noul Mercedes-Benz C-Class Coupe a fost filmat. Coupe-ul Mercedes cu cel mai convenabil preț își va celebra debutul oficial în septembrie.

Am văzut deja nenumărate fotografii spion și putem repera probabil peste 80% din elementele noi de design ale modelului. Chiar și așa, un video arătînd noul C-Class Coupe în mișcare ne-a atras, cu siguranță, atenția, pentru că detaliile de design ale unei mașini sunt mereu diferite atunci când sunt observate în mișcare.

Noul C-Class Coupe va avea un design și mai aerodinamic decât S-Class Coupe, conform spuselor șefului departamentului de design, Gorden Wagener. Mercedes a lansat până acum versiunea limuzină și versiunea break a Clasei C, dar gama se va extinde în curând cu versiunile coupe și decapotabilă.

Cunoscut intern sub numele de cod C 205, noul C-Class Coupe de la Mercedes va avea la bază platforma modulară a actualei Clase C. Gama de motorizări de la C-Class va fi, de asemenea, preluată, cu opțiuni de motoare turbo pe benzină și pe motorină, în timp ce noul motor de la AMG, V8 AMG biturbo de 4.0 litri, cu peste 500 CP, va propulsa vârful de gamă Mercedes-AMG.

O versiune AMG Sport se află, de asemenea, în cărți pentru C-Class Coupe, care va deveni al patrulea model de la Mercedes programat să primească o asemenea versiune după GLE, C-Class și noul GLC.

Comentati?

Your email address will not be published.