Mercedes C-Class Cabrio, dezvăluit – imagini noi spion

,
2.16K 0

Mercedes-Benz C-Class Cabrio a fost spionat înaintea debutului său oficial, programat pentru 2016. Așteptat să devină cel mai accesibil cabrio din portofoliul actual Mercedes-Benz, noul model cu plafon retractabil textil va fi mai ieftin decât roadster-ul SLK (viitorul SLC).

Prototipul C-Class Cabrio – cunoscutsub numele de cod C 205, a fost suprins de către paparazzi în apropierea faimosului circuit de la Nurburgring. Noul C-Class Cabrio de la Mercedes-Benz va moșteni platforma actualului sedan C-Class, o decizie destul de predictibilă, dacă luăm în vedere mutarea într-un segment de piață superior a viitorului E-Class Coupe și Cabrio.

Mercedes-Benz C-Class Cabrio va rivaliza cu modele precum Audi A5 cabrio și BMW Seria 3 Cabrio, un teritoriu care fusese stăpânit anterior de CLK cabrio și de vechiul E-Class Convertible, mai apropiat de un BMW Seria 6 din punct de vedere al dimensiunilor exterioare.

Noul Cabrio va avea un plafon din material textil, o soluție cu avantaje clare atât în ceea ce privește greutatea, cât și costurile. Designul noului Mercedes-Benz C-Class Cabrio va depăși chiar și eleganța modelului S-Class Coupe, este de părere șeful de design Gordon Wagener, care pune accent pe faptul că C-Class „se va conduce mult mai ușor decât arată.”

Mercedes-C-class-Cabrio-006

Conform șefului diviziei AMG, Tobias Moers, o versiune C63 AMG va fi disponibilă încă de la lansare, în încercarea Mercedes de a depăși noul BMW M4. Puterea va fi livrată de noul motor de 4.0 litri V8 cu mai mult de 500 CP, care, cel puțin teoretic, ar trebui să îi ofere un avantaj clar față de BMW M4. O unitate V6 bi-turbo de 3 litri cu 333 CP va înlocui actualul model V6 de 3.5 litri, împreună cu o nouă versiune Plug-In Hybrid.

Noul C-Class Cabrio va lua cu asalt showroom-urile Mercedes-Benz anul viitor, ruda sa coupe fiind deja confirmată pentru septembrie 2015.

Comentati?

Your email address will not be published.