BMW M2 Coupe spionat în timpul testelor în Germania

BMW M2
,
1.67K 0

Mult așteptatul BMW M2 Coupe a fost spionat iar, de această dată în timpul testelor pe zăpadă la Nurburgring, iar primele imagini confirmă că noul M2 arată foarte amenințător.

Așa cum probabil știți deja, au existat zvonuri conform cărora BMW va lansa modelul de performanță M2 Coupe în 2015. Mai mult, unele voci afirmă că BMW își va echipa “odrasla” cu o versiune de 370-390 CP a motorului de 3 litri cu șase cilindri în linie care se regăsește și pe noile BMW M3 și M4.

Cu toate acestea, tot ce avem în momentul de față sunt doar informații neoficiale, dar ceea ce știm cu siguranță este că BMW M2 se află în plină perioadă de teste, așa cum o demonstrează fotografiile spion care înfățisează coupe-ul în timpul testelor pe zăpadă, undeva în apropiere de Nurburgring.

Spy-Photo

Deși acoperit serios de camuflaj, noul BMW M2 anunță un design exterior foarte sportiv. În materie de dimensiuni, noul M2 pare să fie mai lat decât versiunea standard BMW M235i la nivelul punților față-spate, lucru care sugerează un plus de putere față de M235i și un mai bun comportament dinamic.

Spre deosebire de prototipurile anterioare, acest model de test primește bara față tipică modelelor M, cu prize de aer generoase și look agresiv, completat de aripile laterale evazate.

Spy-Photo

Mai mult, discurile de frână perforate și etrierele seamănă foarte mult cu cele de pe noul M3 și M4. Odată finalizate toate sesiunile de testare, motorul va primi numele de cod N55B30T0 și, având în vedere dimensiunile compacte ale mașinii, BMW M2 ar trebui să se descurce de minune pe șosea.

Photo: Automedia

Comentati?

Your email address will not be published.