Patru zile până la debutul conceptului GLC Coupe

,
1.62K 0

Doar patru zile ne mai despart de lansarea conceptului GLC Coupe. Mercedes-Benz a confirmat faptul că „studiul apropiat de modelul de serie” va fi dezvăluit luni, la Salonul Auto de la Shanghai.

Rivalul Mercedes-Benz pentru iniţiatorul segmentului, BMW X4, intenționează să reproducă rețeta lui GLE Coupe, dar la o scară ceva mai mică, cu asemănări evidente cu fratele său mai mare.

Alter-ego-ul său mult mai convențional, SUV-ul GLC, va fi inspirat, cel mai probabil, la rândul lui de liniile conceptului GLC Coupe. Prima schiță oficială ne dezvăluie puncte comune cu prototipurile pre-producție GLC, spionate în timpul testelor dinaintea lansării.

Aceeași platformă care susține întreaga C-Class întinerită va sta și la baza viitorului Mercedes-Benz GLC Coupe, iar gama de motorizări va fi identică cu cea disponibilă pe modelul sedan și pe cel estate.

Preconizate pentru GLC Coupe sunt unitățile în patru și în șase cilindri, dar și versiunea „GLC350” plug-in hybrid. Având același grup motopropulsor care a debutat odată cu versiunea eco C-Class, el folosește o unitate turbo de 2 litri cu 211 CP cuplată la un motor electric de 60 kw, pentru o autonomie de 30 km.

Comentati?

Your email address will not be published.