Fără efecte speciale. Un șofer plonjează într-un motel

,
1.37K 0

În realitate, mașinile nu zboară, pur și simplu, ca în filme. Cel puțin, nu fără efecte speciale. Un șofer neatent a vrut să părăsească autostrada, dar a intrat, în schimb, într-un motel. Și nu așa cum ar face orice călător de rând. Ci cu mașină cu tot. A pierdut controlul Mercedes-ului său și a zburat direct în clădire, fără niciun fel de efecte special ca în filmele cu mașini.

Acest șofer de Mercedes-Benz se gândește să-și ia acum altă mașină. Asta, bineînțeles, dacă va mai avea voie să conducă vreodată. Mercedes-ul său este acum înțepenit în pereții unui motel.

Motel Mercedes

Conform anchetei poliției, șoferul a ieșit cu viteză prea mare de pe autostradă, vineri noaptea, în jurul orei 1:30, a derapat și a intrat direct în camerele 104 și 105 ale motelului Sun Valley, aflat nu departe de Los Angeles, California. Ambele camere erau rezervate, dar spre norocul lor, unul dintre turiști nu se afla în hotel, iar celălalt se afla la baie. “Altfel nu mai eram în viață acum”, a spus unul dintre norocoși.

O altă persoană cazată în acel stabiliment le-a declarat reporterilor TV că s-a trezit speriată, crezînd că este cutremur.

Motel Mercedes 3

Nu au existat răniți în urma impactului. Șoferul a fost reținut pentru conducere sub influența alcoolului. A fost testat pe loc, încătușat și transportat la spital pentru teste amănunțite.

Viteza estimată a Mercedes-ului, în momentul în care șoferul a pierdut controlul mașinii, a fost de de 137 km/h.

Motel Mercedes 2

Cele două camere în care a intrat mașina, împreună cu cele de deasupra lor, au fost declarate nelocuibile, așa că, pentru binele șoferului, sperăm că asigurarea sa acoperă și astfel de pagube.

Vedeți cum arată camerele motelului imediat după impactul nocturn:

Comentati?

Your email address will not be published.