Mercedes-Benz și Europcar au construit Caruselul Visurilor în Londra

,
1.25K 0

Dați frâu liber imaginației! Puteți acum să visați, pentru că Mercedes-Benz și Europcar fac echipă pentru a vă îndeplini visul. Caruselul visurilor a fost construit peste noapte în centrul Londrei.

Lansată simultan în Australia, Germania, Belgia, Spania, Franța, Italia, Noua Zeelandă, Portugalia și Marea Britanie, campania este destinată tuturor celor care au crescut visînd că într-o bună zi vor conduce o mașină de lux.

Compania care oferă servicii de închirieri auto Europcar, alături de producătorul auto premium Mercedes-Benz, a construit, într-un timp record și luptînd împotriva vremii capricioase de la Londra, ceea ce creatorii au numit Caruselul Visurilor. Este primul carusel din lume rezervat adulților, pentru că vine cu mașini de lux Mercedes-Benz. “Am făcut magie”, spun cu mândrie reprezentanții celor două companii. Caruselul unic în lume a fost ridicat în apropierea gării vechi de 150 de ani, Moorgate, din inima Londrei, pentru a-i face pe cei mari să se simtă din nou copii.

Nu mai puțin de cinci modele Mercedes-Benz noi au fost urcate pe platforma rotativă a caruselului. Experiența celor care s-au încumetat să dea câteva ture a fost imortalizată într-un clip de aproape 50 de secunde, care arată procesul de construcție, momentul dezvăluirii caruselului, dar și expresiile fericite ale oamenlor care au urcat la volanul mașinilor staționate. A-Class, C-Class și E-Class Cabriolet sunt doar trei dintre modelele pe care le puteți găsi acol.

Așa că dacă aveți drum la Londra zilele acestea, nu ratați Caruselul Visurilor!

https://www.youtube.com/watch?v=YzaVfs0QA7A

Comentati?

Your email address will not be published.