Adio, rivalitate! Mercedes-Benz le urează ‘La mulți ani’ celor de la BMW

,
1.66K 0

Adio, rivalitate, bună ziua, solidaritate! Mercedes-Benz îi urează “La mulți ani” rivalului de o viață. BMW își aniversează anul acesta centenarul.

Mercedes-Benz marchează aniversarea marilor rivali de la Munchen urîndu-le “La mulți ani”, dar și trimițîndu-le o invitație: toți angajații BMW beneficiază de intrare gratuită la muzeul de la Stuttgart, în perioada 8-13 martie. Accesul se face pe baza legitimației de serviciu. Pe de altă parte, toți oaspeții care sosesc, în această perioadă, la bordul unui automobil fabricat de concurență, primesc un loc gratuit în parcarea de la intrare.

Nu mulți știu, mai ales dacă nu sunt fani BMW, dar acronimul vine de la Bayerische Motorenwenke (Uzina Bavareză de Motoare). Compania a fost fondată exact cu un secol în urmă. 7 martie 1916 este data care a intrat pentru totdeauna în istoria companiei, marcînd nașterea celebrului brand care, alături de alți producători de lux, ajută la construirea unei reputații extraordinare pentru Germania, în lumea industriei auto.

BMW a văzut lumina zilei la exact trei decenii de când Carl Benz și Gottlieb Daimler construiseră, independent unul de celălalt, primele automobile.

“Felicităm din toată inima compania BMW cu ocazia aniversării și îi invităm pe toți angajații BMW AG să descopere întreaga istorie a automobilului la Muzeul Mercedes-Benz”, a fost invitația lansată de Ralf Glaser, șeful departamentului de Media și Marketing al diviziei Mercedes-Benz Clasic.

Toți angajații rivalilor vor avea ocazia să experimenteze istoria automobilului în cele mai impresionante condiții, de la începuturile sale și până la conceptele futuriste și funcțiile inovatoare, în anul în care muzeul aniversează 10 ani de existență.

Primii 50 de angajați ai companiei rivale care vor ajunge la Muzeul Mercedes-Benz vor fi tratați cu o specialitate șvabă: imediat după încheierea turului ghidat, vor primi un desert în forma grilei radiatorului specifică modelelor BMW.

Comentati?

Your email address will not be published.