Cei mai stilați britanici – Actorul Benedict Cumberbatch în ședință foto cu S-Class Cabrio

,
1.3K 0

Actorul nominalizat la Oscar Benedict Cumberbatch a fost nominalizat și printre cei mai stilați britanici de către revista GQ. De la adolescenți la modă și până la legende ale marilor ecrane, lista GQ Best-Dressed celebrează cultura croitoriei britanice. Mercedes-Benz este partener oficial al evenimentului.

A devenit deja o tradiție, pentru că în fiecare an, arbitrii ai modei desemnează cei mai stilați 50 de bărbați din Marea Britanie. Lista celor mai bine îmbrăcați a fost realizată și anul acesta alături de Mercedes-Benz, atât GQ, cât și compania germană împărtășind aceleași valori și aceeași pasiune pentru stil, inovație și design. Anul acesta, lista îl aduce în prim plan pe actorul nominalizat la Oscar Benedict Cumberbatch.

Benedict Cumberbatch Mercedes-Benz S-Class Cabriolet

Iar pentru sesiunea foto, actorul a primit o mașină pe măsura eleganței sale: noul Mercedes-Benz S-Class Cabriolet. Stilată și sofisticată, decapotabila Mercedes l-a impresionat profund pe starul hollywoodian: „Când vine vorba de mașini – spune acesta – le prefer pe cele clasice fără doar și poate. Dar ador o mașină care combină tehnologia modernă cu stilul tradițional de design.”

Cu o grilă tip diamant secționată de o singură lamelă care sprijină logo-ul în formă de stea, S-Class Cabriolet vine cu linii armonioase, care curg elegant către spatele robust. Cu acoperișul ridicat, profilul decapotabilei este aproape identic cu cel al modelului Coupe.

Un motor V8 de 4,7 litri propulsează mașina de la 0 la 100 km/h în doar 4.6 secunde.

Comentati?

Your email address will not be published.