Batman a plecat la plimbare în Batmobil

,
1.51K 0

Batman și-a luat lumea în cap! A părăsit Gotham City și s-a mutat în India, dar nu putem fi siguri dacă se află pe urmele Joker-ului sau dacă își caută o Catwoman.

V-am mai arătat monstrul pe roți la Mumbai, iar acum, se îndreaptă spre sud, la aproximativ 150 de kilometric de locația precedent.

Poate vă întrebați ce caută un Batmobil pe site-ul Mercedesblog. Ei bine, există o explicație. Acest vehicul, care pare smuls din filmul din 1989 al lui Tim Burton, are la bază un Mercedes-Benz S350. Deși Batmobilul de acum un sfert de secol era construit pe baza unui Chevrolet Impala, o companie de tuning din India s-a gândit că un Mercedes S-Class s-ar descurca mult mai bine în acest rol. Zis și făcut.

Batmobile-in-Pune-India-5

Acest vehicul înfricoșător cu aripi de liliac și cu o armă înspăimântătoare în loc de grilă, vine cu o caroserie din fibră de sticlă, depășind ușor lungime de 6,62 a vehicului din film. Anvelopele, care par împrumutate de la un vehicul de off-road, sunt exact ca acelea pe care le-ați văzut pe marile ecrane. Dar, spre deosebire de ce ați văzut pe marile ecrane, armele sunt inofensive. Se pare că în India, există un plan functional de control al armelor și munițiilor.

Batmobile-in-Pune-India-3

Mașina lui Batman ajunge de la 0-100 km/h în doar 3,7 secunde. Mai bine ca AMG GT S, nu-i așa? Și ajunge la o viteză maximă asemănătoare cu a unui avion de pasageri de mici dimensiuni: 531 km/h. Să sperăm că aceste cifre nu sunt valabile pentru liliacul pe roți suprins în India, ci doar pentru cel din film. Oricum nu are nevoie de asemenea cifre ca să blocheze traficul și așa congestionat din orașul Pune. Oamenii au făcut roată în jurul mașinii ca să o fotografieze. Doar nu îl vedem pe Batman în Batmobil în fiecare zi!…

Și a-propos, șoferul, nu actor Michael Keaton care îl interpretează pe Bruce Wayne în filmul din 1989, ci un localnic care își păstrează anonimatul, purta un costumn de Batman. Păcat că nimeni nu a surprins-o pe Catwoman în aceste fotografii.

Fotografii: Motoroids.

Comentati?

Your email address will not be published.