Hamilton și Rosberg: Șah mat și V8

SL 63 AMG Limited Edition
,
1.58K 0

Lewis Hamilton și Nico Rosberg s-au îmbrăcat ca James Bod ca să apară în rolurile principale într-un nou spot publicitar, în care sunt înfațișați jucînd șah. Dar nu pentru mult timp.

Shhh! Campionul mondial trebuie să se concentreze ca să facă mutarea vieții. Ei bine, doar mutarea spotului TV. Lewis Hamilton și Nico Rosberg joacă șah într-un clip publicitar care promovează noua ediție limitată SL 63 AMG.

Campionul mondial și vicecampionul, îmbrăcați la patru ace, ca și cum ar urma să meargă la petrecere sau poate… să împuște pe cineva, ca și agentul 007, se află față-n față într-o confruntare tensionată.

Hamilton and Rosberg chess5

Din moment ce modelele SL ediție limitată, care poartă amprenta lui Hamilton sunt negre, vă imaginați cu ce piese a ales să joace campionul mondial.

Dar punctul culminant al filmului este momentul în care bolidul negru și cel alb, construiți din contraste, așa cum îi descriu cei de la Mercedes, trec amețitor de rapid, unul pe lângă celălalt, la distanță milimetrică.

19 perechi de modele SL 63 AMG ediție limitată celebrează cele 19 curse de Formula 1 pe 19 piste ale unui sezon memorabil și pot fi achiziționate pentru aproape 630 000 de euro. Click aici pentru a afla tot ce trebuie să știți despre aceste mașini!

Hamilton și Rosberg au condus pentru prima oară în public Ediția dedicată colecționarilor, în timpul petrecerii stradale de la Stuttgart, care a avut loc acum trei săptămâni, într-un show incendiar desfășurat pe o pistă improvizată, în fața a 50 000 de fani extaziați.

Și ca să ne destindem un pic… Lewis Hamilton tocmai a renunțat la volanul de la Mercedes AMG Petronas pentru un altul. Singura problemă este că nu prea încape în noua sa mașină. Sperăm doar că nu va încerca să câștige cu aceasta un nou titlu! Campionul mondial are de apărat un titlu și cu siguranță, nu așa va reuși!

Hamilton si Rosberg

Comentati?

Your email address will not be published.