Câte de multe clipuri sunt prea multe? Iată trailer-ul cu Mercedes S-Class Cabrio

,
1.3K 0

Câte de multe clipuri cu noul model de la Mercedes-Benz sunt prea multe? Nu am îndrăzni niciodată să ne gândim că a privi această mașină ore în șir ar fi prea multă. Așa că iată-l pe cel mai intens dintre clipurile care au apărut pe internet în ultimele 24 de ore: trailer-ul cu Mercedes-Benz S-Class Cabrio.

V-am adus deja primul clip care a ajuns pe internet, la scurt timp după ce fotografiile oficiale cu noul Mercedes-Benz S-Class Cabrio au fost făcute publice. Dar acesta este diferit. Este genul de clip transmis la MTV în anii ’90, când toată lumea era lipită de ecran.

Muzica din clipul superstarului Mercedes începe lent, oferindu-ne timpul necesar pentru a ne obișnui privirea cu albul strălucitor al modelului AMG parcat în fața unei vile cubice. Acoperișul se pliază, iar motorul AMG trage aer în piept și mașina, împreună cu șoferul apărut de nicăieri, este teleportată pe un drum cu serpentine, un traseu preferat în clipurile promoționale realizate de nemți.

Încă un cabrio gri cu interior complet alb pornește pe același drum.

La un minut de la startul clipului, muzica devine mai intensă și se pare că cei doi șoferi calcă pedala de accelerație până la podea în decapotabilele lor Mercedes.

Dar ritmul se mai domolește pentru câteva secunde pentru a ne arăta în slow motion, interiorul vișiniu al modelului alb și pentru a ne încânta privirile cu toate detaliile specifice AMG din habitaclu. Puteți da click pe butonul de “pauză” pentru a vedea mai bine. Dar mai lent de atât nu se poate, pentru că imediat, călătoria nebunească este reluată.

Destinația celor două AMG-uri decapotabile este aceeași. Se întorc la vila cu înfățișare futuristă și așteaptă liniștite până la următoarea călătoei. Sau până apare următorul clip. Ori a apărut deja?

 

Comentati?

Your email address will not be published.