Câştigătorii concursului JURASSIC WORLD (update)

Jurassic World
,
3.33K 1

UPDATE: Concursul lunii şi-a desemnat laureaţii. Fericitii câştigători ai unei invitatii duble la avanpremiera filmului JURASSIC WORLD sunt:
1. Talpa Dina
2. Nan Gabriel Danut
3. Stefan Padure

Patru modele Mercedes vor juca un rol important în aventura epică Jurassic World care va debuta în cinematografe pe 12 iunie.

Vă mai amintiți de prima generație Mercedes M-Class? Primul SUV de lux din lume și-a făcut apariția oficială în blockbuster-ul ”The Lost World: Jurassic Park” în 1997.

După 18 ani, un alt SUV Mercedes – primul SUV Coupe Mercedes pentru a fi mai preciși – va debuta într-un rol important în cea mai nouă serie din Jurassic Park intitulată Jurassic World.

Vorbim de noul Mercedes-Benz GLE Coupe care va apărea în film în hainele noii linii AMG Sport. Mercedes-benz GLE 450 AMG Coupe este primul Mercedes disponibil cu noua linie AMG Sport – tren de rulare cu toate caracteristicile AMG, cuplat cu transmisie integrală și motor V6 de 3 litri și 367 CP.

În film, GLE 450 AMG este mașina oficială a managerului de operațiuni al Jurassic World, Claire, interpretată de Bryce Dallas Howard. Când Claire trebuie să se confrunte cu o criză peste puterile ei, ea se urcă la volanul unui Mercedes-Benz GLE Coupe, care își demonstrează cu această ocazie aptitudinile off-road. Claire este însoțită de cercetătorul Owen (Chris Pratt) într-o misiune în jungla cu vegetație luxuriantă de pe insula Isla Nublar.

În paralel, îl vom vedea pe Owen pilotând un G-Class în timp ce în film apare și exclusivul G 63 AMG 6×6, diverse modele Sprinter și Unimog, transformat într-o ambulanță pentru dinozauri.

Premiera americană va avea loc la Hollywood pe 9 iunie în timp ce filmul va fi difuzat pe scară largă în 3D de către Universal Pictures începând din 12 iunie.

Participă la concursul organizat de www.mercedesblog.ro și ai șansa să câștigi o invitație dublă la premiera filmului.

 

One Comment

Comentati?

Your email address will not be published.