Doar un Mercedes-Benz CLS poate sa arate așa!

,
5.17K 0

Oare cum scapi cu fața curată cu o mașină cu o caroserie vișinie, care mai are, pe deasupra, niște roți uriașe vopsite în auriu? Cum faci așa ceva să arate bin? Răspunsul este simplu, dacă vorbim despre un Mercedes-Benz CLS, care oricum arată bine oricum ar fi accesorizat.

Mercedes-Benz CLS arată deja de parcă a fost tunat iar și iar chiar de compania care l-a creat. Dar experții de la Misha Design au mai găsit ceva de modificat. Aruncați o privire acestui CLS cu un body kit dezvoltat de compania americană.

Coupe-ul cu patru uși de la Mercedes arată și mai agresiv acum că a fost îmbrăcat într-o armură de război, care include o nouă bară față, aripi reconfigurate, praguri nou-nouțe, un eleron discret, o nouă bară spate și un nou difuzor de aer, dar și o capotă revizuită, care nu poate să nu atragă atenția. Conform tradiției casei de tuning Misha Design, toate acestea condimentează imaginea deja sportivă a design-ului modelului CLS.

Mercedes-Benz CLS Misha Design

Cu o uluitoare nuanță metalică de vin roșu de Burgundia care îmbracă liniile aerodinamice ale vehiculului, CLS-ul aleargă pe un set de jante Savini “Black di Forza” BM9, vopsite în bronz, care par poate un pic cam mari. Ei bine, chiar un pic cam mult, avînd în vedere că strălucesc ca un lingou de aur. În completarea acestui look gotic și regal, o stea neagră răsare în centrul grilei. Nu prea seamănă cu CLS-urile argintii, albe sau negre pe care le vedem zilnic pe stradă, nu-i așa?

 

Comentati?

Your email address will not be published.