Liniște! Mercedes-Benz B 250 e se apropie!

Mercedes-Benz B-Class
,
1.85K 0

Emisii zero. Consum de combustibil zero. Zgomot de motor zero. Nu auzi așa ceva zi de zi. Dar dacă ai avea parte de așa ceva zilnic? Iată cea mai recentă reclamă ‘made in Stuttgart’: Mercedes-Benz B 250 e – O declarație silențioasă.

17.9–16.6 kW/100 km. Acestea sunt singurele cifre cu care trebuie să-ți bați capul. În afară de acestea, nici zgomotul motorului nu trebuie să fie un stres. Pentru că nici nu-l vei auzi.

De sărbători, Mercedes-Benz își promovează modelul B 250 e. În clipul de un minut și 20 de secunde, mașina electrică pornește într-o misterioasă călătorie nocturnă, lăsînd în urmă o casă în Alpi și abia făcînd vreun zgomot. Este, de fapt, zăpada scârțîind sub anvelopele de iarnă.

Un motor electric de 132 kW dezvoltînd un cuplu de 340 Nm propulsează compacta spațioasă de la 0 la 100 km/h în doar 7,9 secunde. Viteza sa maximă este limitată la 160 km/h, pentru a crește autonomia eletrică, aceasta, în condiții normale de rulare, trebuind să atingă aproximativ 200 km. Pentru o autonomie de 100 km, Mercedes-ul care se bate cu BMW i3 trebuie să fie conectat la o priză pentru mai puțin de o oră și jumătate.

https://www.youtube.com/watch?v=rFd9X4UJygQ

Aflați mai multe despre Mercedes-Benz B-Class, versiunea electrică, citind testul nostru: Primul test drive Mercedes Clasa B Electric Drive.

Comentati?

Your email address will not be published.