Alergînd după soare – primele clipuri cu Mercedes-Benz SL facelift 2016

Mercedes-Benz SL facelift 2016
,
1.56K 0

La cinci zile după ce a expediat cu discreție noul Mercedes-Benz SL facelift pe internet, într-o galerie foto senzațională, compania de la Stuttgart lansează și primele clipuri cu decapotabila care ne dă senzația că vara se va întoarce din drum.

Liniile elegante și dinamice ale Mercedes-ului SL facelift sunt dezvăluite centimetru cu centimetru în trailer, dar și în primele clipuri care își fac apariția pe internet. Așa cum am văzut și în fotografii, decapotabila care a trecut printr-o operație estetică vine cu o nouă grilă de tip diamant, secționată de o singură lamelă, foarte asemănătoare cu cea de la Mercedes-AMG GT. SL păstrează elementele tipice familiei SL cabrio, cum ar fi ecartamentul lat și prizele de aer mari în partea frontală.

Partea posterioară a noii decapotabile construite la Stuttgart vine, de asemenea, cu mici modificări, cu stopuri și bară redefinite și – garantînd o înfățișare feroce, țevi de evacuare proeminente și un difuzor de aer masiv.

Următorul video ne teleportează pe un drum de coastă, o rută plină de serpentine, care se potrivește perfect caracterului dinamic al Mercedes-ului SL facelift.

SL dobândește și noua cutie automată cu nouă trepte 9G-Tronic, sistemul Active Body cu funcția de înclinare a caroseriei în curbe și un nou ceas de bord.

SL 63 AMG, cu o grilă diferită și cu linii mai îndrăznețe, găzduing sub capota sa ventilate explozivul motor turbo V8 de 5,5 litri, ne duce, de asemenea, într-o călătorie uluitoare de-a lungul unui drum de munte, în timp ce umple aerul cu răcnetul lui inconfundabil.

Noua decapotabilă de la Mercedes își va face debutul public la Salonul Auto de la Los Angeles, pe 20 noiembrie, iar mașina va ajunge în showroom-uri anul viitor 2016.

Comentati?

Your email address will not be published.