Iată trailer-ul Gran Turismo Sport 2016. Mercedes-AMG GT e vedetă

,
1.18K 0

Așteptăm cu nerăbdare sosirea lui 2016. Gran Turismo Sport, viitoarea apariție importantă în lumea jocurilor și a simulatoarelor auto, va fi lansată anul viitor, iar primul trailer Gran Turismo Sport a ajuns online. Mercedes-AMG GT apare și el în acest clip.

Da, aveți mare dreptate. Cea mai recentă supermașină de la Mercedeste este una dintre vedete. Dar nu este singurul AMG care își face apariția în cea mai recentă creație a celor de la studioul Sony Polyphony Digital Inc. Și defunctul SLS AMG apare în prim plan în acest joc.

Considerat încă cel mai realizat simulator auto, Gran Turismo a fost mereu preferatul pasionaților de mașini încă de la începuturile sale. Noul Gran Turismo Sport va păstra aceași linie, oferind online două campionate FIA, Nations Cup și Manufacturers Cup.

În acesta din urmă, gamerii se vor întrece practic sub culorile prorpiei țări. Pe de altă parte, Manufacturers Cup le va permite jucătorilor să concureze sub culorile unui producător auto real. Indiferent în ce tabără sunteți, campionatul va culmina cu un premiu real oferit la sediul FIA, în cadrul unei ceremonii găzduite de legend ale motorsportului la fel de reale.

Gran Turismo Sport va ajunge pe Playstation 4 în primăvara anului viitor. În versiune beta, evident. Să înceapă jocurile!

Comentati?

Your email address will not be published.