Brabus Mercedes-AMG GLE 700 – Mașina cavalerului negru

,
3.05K 0

Mercedes-AMG GLE 63 Coupe de la Brabus arată de parcă ar fi vehiculul perfect pentru personajul negativ în vreun film cu Batman. Este fantomatic de negru, drăcesc de înfricoșător și intrigant de puternic. Automobilul cu înfățișare periculoasă poartă acum numele de GLE 700.

După cum probabil ați ghicit deja, 700 din noua denumire vine de la putere: 700 CP, dezvoltați de motorul său AMG V8 biturbo. Viteza sa maximă a crescut până la aloare obraznică de 300 km/h , pentru a-l ajuta pe răufăcător să-și fugă mai repede de supereroii care vor să salveze lumea. Brabus a adăugat 123 CP la puterea standard a vehiculului AMG și încă 50 km/h pentru a arunca în aer limita maximă de viteză.

Brabus GLE 700

Acum înfricoșătorul Mercedes-AMG GLE 63 Coupe a primit o mantie din fibră de sticlă pentru a-și face înfățișarea și mai intimidantă. O grilă față extrem de agresivă, bare nu tocmai timide, un difuzor de aer viguros și un set de țevi de evacuare amenințătoare îl îmbracă pe acest personaj negative. Jante uriașe cu anvelope pe măsură și etriere albastre completează look-ul acestui cavaler negru.

Experții de la Brabus și-au pus amprenta pe motor și pe exterior, așa că nu aveau cum să lase interiorul în forma lui original. Scaunele sunt îmbrăcate acum în piele albastră a safirul, dar parcă nu se potrivesc întocmai cu pielea kaki, ce îmbracă bordul și ușile. Ei bine, poate asta înseamnă să fie personajul negative, nu? Să spargi tiparele și să depășești limitele.

Comentati?

Your email address will not be published.