Un Mercedes-Benz S-Class îll duce pe Jose Mourinho la Manchester United

,
1.42K 0

Un Mercedes-Benz S-Class condus de un șofer a fost văzut ieri parcat chiar în fața casei lui Jose Mourinho din vestul Londrei. Mai devreme, câteva cutii de mari dimensiuni au fost încărcate într-o altă mașină pentru a fi transportate către o nouă destinație. Poate fi Manchester United?

Cu Louis van Gaal concediat recent, șefii lui United aleargă după omul care a câștigat de două ori Liga Campionilor, cu Porto și cu Inter, pe vremea când românul Cristian Chivu juca pentru milanezi.

Louis van Gaal abia le-a spus ‘adio’ fanilor lui Manchester, că șefii clubului au trimis deja după Mourinho. Clubul ar trebui să facă un anunț oficial în ceea ce privește noul antrenor în cursul zilei de astăzi, dar zvonurile dau numele portughezului în strânsă legătură cu echipa de pe Old Trafford.

Mourinho la Manchester United

După o a doua experiență de coșmar pe banca lui Chelsea și după cinci luni de absență din fotbal, mangerul de 53 de ani s-a urcat în limuzina Mercedes ieri după-amiază. Ceea ce a atras atenția jurnaliștilor care petrec zile și nopți în fața casei lui Mourinho a fost plăcuța de înmatriculare a mașinii: “A5 UTD”, așa că speculațiile referitoare la mutarea lui Mourinho la United s-au intensificat în presa britanică.

Se pare că Mourinho va primi 46 de milioane de lire sterline pentru a o face pe United campioana Angliei. Suma îl transformă pe el în cel mai bine plătit antrenor din istorie.

Prima sa misiune pe Old Trafford ar fi să-l convingă pe legendarul Ryan Giggs să rămână în staff-ul său. Starul suedez Zlatan Ibrahimovic, care tocmai le-a spus “Au revoir” fracezilor de la Paris Saint-Germain, este ținta principal a portughezului. Varane de la Real Madrid și Pierre Emerick-Aubameyang de la Borussia Dortmund sunt, de asemenea, pe lista lui “The Special One”.

Sursă foto: Express.co.uk.

 

Comentati?

Your email address will not be published.