Efectul smart – Mașinile intră la apă ca să-ți facă loc să parchezi

,
1.69K 0

Uneori, toți avem nevoie de o mână de ajutor ca să parcăm în spații foarte mici. Bineînțeles, nu noi, cei de față, noi suntem genii ale manevrelor de parcare în spații imposibile. Dar cei din clipul următor se pare că au nevoie de ajutor.

Cea mai recentă reclamă TV la smart arată cum două mașini se micșorează în fața și în spatele mașinii care parchează, pentru a-i da șoferului o mână de ajutor. Smart-ul a venit pe lume cu promisiunea că șoferul îl poate strecura în orice loc de parcare, oricât de mic ar fi. Cei care caută minute în șir un loc în care să-și lase mașina, ar aprecia cu siguranță dimensiunile reduse ale microcarului de la Mercedes. Așa că departamentul de marketing de la smar a venit cu ideea unui număr de magie. Parcare laterală între mașini care intră la apă pentru a face mai mult loc mașinii care parchează. Un Mercedes-Benz C-Class break în spate și un Citan în față îi urează bun venit noului coleg de parcare și îi oferă șoferului șocat mai mult spațiu pentru a-și introduce mașina.

Nu vrem să vă păcălim să credeți că este, într-adevăr, un număr de magie. C-Class-ul și Citan-ul sunt mașini construite special pentru acest spot publicitar. Și nu vorbim nici despre efecte speciale. Cele două mașini prezintă un cadru și o caroserie reconstruite, care își modifică dimensiunile exact ca un acordeon. Clipul a fost filmat în însoritul oraș portughez Lisabona, și nici nu mai este nevoie să povestim despre cât de șocați au fost atât șoferii, cât și pietonii. Ei bine, a fi șofer de smart vine cu anumite avantaje, se pare.

“Nu putem micșora toate mașinile – spune vocea din reclmaă. Dar o putem micșora pe a ta.” Este efectul smart!

 

 

Comentati?

Your email address will not be published.