Masacrarea unui Mercedes-Benz S-Class

,
1.39K 0

Acesta este unul dintre acele clipuri pe care este dureros să le privești pentru că personajele principale se poartă necuviincios cu o mașină. Trebuie să vă avertizăm mai întâi: următorul film conține imagini cu o limuzină distrusă, care v-ar putea traumatiza pe viață.

Autorii masacrului unui Mercedes-Benz S-Class trebuie să fie drogați, beți și nebuni în același timp, ca să facă așa ceva. Vestea bună este că nu este mașina lor. Vestea proastă este că e mașina nimănui.

Rapper-ul american Chief Keef și amicii săi de la Glo Gang au găsit un Mercedes-Benz S550 abandonat și l-au avariat mai rău decât era deja avariat, aruncînd în el cărămizi și diverse alte obiecte contondente. Apoi, pur și simplu, s-au îndepărtat de locul faptei.

Clipul a fost posta chiar de rapper-ul născut la Chicago, fără nicio descriere. Așa că încă mai sperăm că totul a fost făcut de amorul artei, poate pentru filmarea vreunui clip al artistului de 20 de ani și al găștii sale.

În altă ordine de idei, clipul de mai jos explică oarecum relația tensionată pe care rapper-ul o are uneori cu oamenii legii.

Un Mercedes-Benz S-Class este estimate, în Statele Unite, în jurul sumei de 100 000 de dolari. Așa că iată cum se duc banii pe apa Sâmbetei…

Chief Keef nu este primul care distruge un Mercedes săptămâna aceasta. Puteți vedea cum un șofer din Coreea de Sudși-a făcut țăndări Mercedes-ul într-un mod… original, în acest articol: Șofer nervos își face praf Mercedes-ul cu crosa de golf.

Comentati?

Your email address will not be published.