Fortăreața. Primul Mercedes-Maybach S600 2016 blindat

Maybach-Maybach S600
,
2.88K 0

Siguranța și-a dat întâlnire cu luxul în cea mai recentă creație INKAS: Mercedes-Maybach S600 blindat. Dacă ești șef de stat, un gangster celebru sau dacă ești căutat viu sau mort, aceasta este mașina perfectă pentru tine. Compania cu sediul la Toronto tocmai a publicat primele fotografii cu cel mai recent Maybach blindat.

Celebra companie INKAS este prima care a transformat noul Mercedes-Maybach S600 într-o fortăreață blindată.

2016-Mercedes-Maybach-S600-Inkas

Dacă limuzina exclusivistă arată identic la exterior, nu vă lăsați păcăliți. Stilul și eleganța nu au fost deloc afectate în procesul transformării, totul grație materialelor compozite și tehnicilor de blindaj ultra-moderne folosite de companie. Așa că înfățișarea acestui Mercedes-Mybach S600 care poartă acum vestă anti-glonț, poate înșela chiar și un ochi format.

Vehiculul își menține prețiosul pasager în siguranță, fiind în stare chiar să ruleze încă 60 de kilometri după ce anelopele au fost grav avariate. Un sistem de protecție contra incendiilor, dar și un paravan care să apere ocupanții limuzinei de fum au fost instalate în această limuzină impenetrabilă, pentru a face evadarea dintr-o zonă periculoasă cât mai ușoară. INKAS a dus siguranța la nivelul următor aplicînd un strat anti-glonț și geamurile Maybach-ului, deși acestea păstrează cel mai mare grad de transparență disponibil pe piață la ora actuală.

2016-Mercedes-Maybach-S600-Inkas

“Această limuzină demonstrează ce înseamnă atunci când cele mai reușite inovații, performanța și tehnologia sunt combinate într-un vehicul de super clasă. Avînd la bază un Mercedes-Maybach S600, vehiculul este o achiziție tentantă pentru clienții care doresc o mașină prestigioasă, de clasă, dar care nu compromite siguranța”, spune directorul general administrativ al companiei INKAS Armored Vehicle Manufacturing, David Fraser.

Poate că sunteți obișnuiți cu o tapițerie de culoare mai deschisă când vine vorba de interiorul unui Maybach. Dar acum, scaunele confortabile cu funcții de masaj au fost îmbrăcate în piele neagră, iar ușile și bordul au primit același tratament.

Poate că sunteți obișnuiți cu o tapițerie de culoare mai deschisă când vine vorba de interiorul unui Maybach. Dar acum, scaunele confortabile cu funcții de masaj au fost îmbrăcate în piele neagră, iar ușile și bordul au primit același tratament.

Pentru a ajunge la destinație în siguranță deplină, un VIP trebuie să plătească pentru această fortăreață blindată nu mai puțin de jumătate de milion de dolari. Prețul include și livrarea, dar și un training oferit pe loc de către expertul INKAS, care îl învață pe viitorul șofer cum să activeze sistemele de siguranță cu care este dotată limuzina.

Comentati?

Your email address will not be published.