Kylie Jenner i-a dat un Mercedes celei mai bune prietene

,
2K 0

Când a fost ultima oară când prietenul tău cel mai bun ți-a dat un Mercedes-Benz în dar? Mda, ne gândeam noi… Dar asta nu înseamnă că prietenul cel mai bun este nepotrivit. Înseamnă doar că nu face parte din familia Kardashian.

Kylie JennerCea mai tânără dintre surorile Kardashian își are propriul buget nelimitat. Așa că a decis să cheltuiască niște bani pentru – cine altcineva – decât cea mai bună prietenă a asa, Jordyn Woods, care tocmai a împlinit 18 ani. Așa că tocmai a scăpat de 70 000 de dolari ca să-și surprindă partenera de distracție cu un Mercedes decapotabil.

Kylie, care a sărbătorit și ea 18 ani de viață luna trecută (10 august), a postat o fotografie a Mercedes-ului negru legat cu o fundă roșie, pe pagina sa de Instagram.

“La mulți ani, Jordyn. Mulțumesc că ești tu însăți. Cea mai modestă și generoasă ființă umană! Sper că te vei bucura de acest cadou!”, a scris Kylie când a postat fotografia.

Ei bine, dacă nu se va bucura ea de cadou, știm noi câteva milioane care ar face-o. Dar se pare că Jordyn nu a returnat cadoul.

Cea mai bună prietenă a lui Kylie a postat și ea o fotografie asemănătoare în care afișează același zâmbet larg în timp ce stă lipită de decapotabilă: “Nu există cuvinte care să poată descrie ceea ce simt, nici măcar nu înțeleg ce am făcut să merit asta. Nu-i voi putea mulțumi niciodată lui @kyliejenner pentru modul în care mă motivează și mă încurajează să fiu deschisă când vine vorba de noi oportunități.”

Probabil Kylie a simțit că un Mercedes nu este suficient pentru ziua de naștere a amicei sale. I-a adus acesteia și un tort, și un manuchiurist profesionist.

Deci cine era cel mai bun prieten?

Comentati?

Your email address will not be published.