Cel mai mare secret din “Jurassic World”: Mercedes-Benz GLE 450 AMG și G 63 AMG 6×6

,
3.54K 0

Cel mai bine păstrat secret de pe platourile de filmare de la “Jurassic World” nu a fost vreun dinozaur, ci o mașină. V-am adus fotografii de la filmări. Cea mai mare surpriză este că noul Mercedes-Benz GLE 450 AMG nu va apărea singur în film. GLE 450 AMG va fi însoțit de exclusivul G 63 AMG 6×6, de Unimog și de Mercedes Sprinter.

Să nu credeți că ați văzut și că ați aflat totul despre mașinile Mercedes-Benz care apar în film chiar înainte de a face rezervarea la cinematograf.

Nimeni în lume nu văzuse mașina înainte ca ea să fie adusă pe platoul “Jurassic World”. Și pentru ca suspansul să fie și mai mare, au adus-o acoperită într-o pânză, în timp ce șoferul o conducea privind pe geamul lateral printr-o gaură făcută în material, în timp ce era direcționat de cei din jur încotro să vireze. Nici chiar actorilor nu li s-a permis să tragă cu ochiul.

Noul Mercedes-Benz GLE Coupe i-a făcut pe cei de pe platoul improvizat în junglă să chiuie de bucurie în momentul apariției. Actrița din rolul principal, Bryce Dallas Howard, care joacă rolul managerului de operațiuni Claire al Jurassic World, nu ar mai fi coborât niciodată din mașină.

“A fost o experiență incredibilă”, povestește ea. “A fost de-a dreptul extraordinar că ne-au lăsat să folosim aceste mașini.”

Așadar au avut la dispoziție o super mașină pentru un super film.

Dar așa cum spun și producătorii, era logic să folosească mașini Mercedes-Benz pe tot parcursul filmului. Un gigant G 63 AMG  s-a potrivit perfect în junglă. În film mai apar un Unimog, modificat în ambulanță pentru dinozauri ca și diverse modele Sprinter.

Așadar, în premieră mondială, puteți vedea mașinile Mercedes-Benz care apar în “Jurassic World”, filmul care debutează în cinematografe, inclusiv în România, pe 12 iunie, apoi puteți decide dacă vă luați sau nu bilet.

Comentati?

Your email address will not be published.